Poliţista Melania Renghea se întoarce. Şi-a bătut tatăl ca să îi ia maşina

Poliţista Melania Renghea, care a reclamat că a fost violată de mai mulţi colegi de breaslă în urmă cu un an, va fi cercetată de proprii colegi după ce, joi seară, aceasta s-a deplasat cu soţul său la locuinţa tatălui ei dintr-o comună de lângă Slatina, l-au bătut şi i-au luat maşina din curte. Femeia, acuzată deja de tentativă de omor calificat după ce şi-a înjunghiat fostul superior direct, urmează acum să fie anchetată în acest sens.

21 feb. 2014, 11:11
Poliţista Melania Renghea se întoarce. Şi-a bătut tatăl ca să îi ia maşina

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, tatăl poliţistei, Dumitru Renghea, a telefonat, joi seară, la numărul unic „112” pentru a reclama faptul că fiica sa şi soţul ei au năvălit peste el în casă, l-au bătut şi, apoi, au plecat cu maşina sa, care era parcată în faţa casei, fără să aibă acordul lui în acest sens, scrie adevarul.ro.

Melania Renghea (29 de ani) se pare că nu i-a dat prea multe explicaţii tatălui ei, ci doar ar fi urmărit să îi „împrumute” maşina.

Citeşte şi POLIŢISTA VIOLATĂ, Melania Renghea, trimisă în judecată pentru tentativă de omor

Cum bătrânul nu a fost de acord cu acest lucru, singura cale prin care să-şi atingă scopul a fost ca soţul poliţistei să-i aplice o „corecţie” bătrânului pentru ca, abia apoi, să poată pleca liniştiţi cu maşina.

Melania Renghea şi-a acuzat superiorii că ar fi violat-o şi a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat fostul şef cu un cuţit de bucătărie.

Potrivit unui comunicat  al Parchetului de pe  lângă Curtea de Apel Craiova, agentul principal de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt a fost trimisă în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat.

Citeşte şi Poliţista violată Melania Renghea a născut un băieţel

Astfel, „la data de 26.12.2012, pe fondul unor neînţelegeri anterioare, Renghea Melania Celestina s-a deplasat cu un autoturism la domiciliul părţii vătămate B.G. (comisar şef de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt şi fostul său şef), care a invitat-o în casă, inculpata insistând să o însoţească în autoturism. După ce partea vătămată a urcat pe locul din dreapta al autoturismului, poliţista a pus în mişcare vehiculul, deplasându-se pe o distanţă de aproximativ 40 m, unde a oprit ca urmare a insistenţelor părţii vătămate”, se arată în comunicat.

Citeşte şi Şeful Poliţiei Balş a fost retrogradat, cel al IPJ Olt cere să iasă la pensie

Mai mult, în autoturism, bărbatul a întrebat-o pe inculpată care este motivul vizitei sale, ocazie cu care aceasta i-a spus că din cauza sa are probleme la actualul loc de muncă (Postul de Poliţie Brâncoveni), întrucât făcuse afirmaţii denigratoare la adresa sa în discuţiile cu actualul ei şef. Comisarul şef a infirmat acuzele aduse de inculpată care, în momentul imediat următor, a înjunghiat-o în zona abdominală cu un cuţit de bucătărie (cu lama de 13,5 cm), pe care îl avea în autoturism, încercând să-i aplice şi o a doua lovitură în aceeaşi zonă, însă, ca urmare a acţiunii de apărare a părţii vătămate, acesta a deviat în genunchiul stâng. Partea vătămată a fost muşcată de învinuita Renghea Melania de omoplatul stâng, iar în încercarea de a o dezarma de cuţit, cei doi şi-au produs reciproc leziuni,  prin zgâriere, la nivelul mâinilor.