POLIŢISTA VIOLATĂ, Melania Renghea, trimisă în judecată pentru tentativă de omor

Melania Renghea, poliţista din Olt care şi-a acuzat superiorii de viol, a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor. Poliţista l-a înjunghiat pe fostul ei şef cu un cuţit de bucătărie.

04 iul. 2013, 14:12
POLIŢISTA VIOLATĂ, Melania Renghea, trimisă în judecată pentru tentativă de omor

Melania Renghea, poliţista din Olt, care şi-a acuzat superiorii că ar fi violat-o, a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat fostul şef cu un cuţit de bucătărie.

Potrivit unui comunicat  al Parchetului de pe  lângă Curtea de Apel Craiova, agentul principal de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt a fost trimisă în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat.

Citeşte şi Dosar penal pentru furt şi violare de domiciliu pentru poliţista care şi-a înjunghiat fostul şef

Astfel, „la data de 26.12.2012, pe fondul unor neînţelegeri anterioare, Renghea Melania Celestina s-a deplasat cu un autoturism la domiciliul părţii vătămate B.G. (comisar şef de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt şi fostul său şef), care a invitat-o în casă, inculpata insistând să o însoţească în autoturism. După ce partea vătămată a urcat pe locul din dreapta al autoturismului, poliţista a pus în mişcare vehiculul, deplasându-se pe o distanţă de aproximativ 40 m, unde a oprit ca urmare a insistenţelor părţii vătămate”, se arată în comunicat.

Mai mult, în autoturism, bărbatul a întrebat-o pe inculpată care este motivul vizitei sale, ocazie cu care aceasta i-a spus că din cauza sa are probleme la actualul loc de muncă (Postul de Poliţie Brâncoveni), întrucât făcuse afirmaţii denigratoare la adresa sa în discuţiile cu actualul ei şef. Comisarul şef a infirmat acuzele aduse de inculpată care, în momentul imediat următor, a înjunghiat-o în zona abdominală cu un cuţit de bucătărie (cu lama de 13,5 cm), pe care îl avea în autoturism, încercând să-i aplice şi o a doua lovitură în aceeaşi zonă, însă, ca urmare a acţiunii de apărare a părţii vătămate, acesta a deviat în genunchiul stâng. Partea vătămată a fost muşcată de învinuita Renghea Melania de omoplatul stâng, iar în încercarea de a o dezarma de cuţit, cei doi şi-au produs reciproc leziuni,  prin zgâriere, la nivelul mâinilor.

Citeşte şi Poliţista Melania Renghea divorţează după ce a născut un băieţel

Conştientă de gravitatea  faptei comise, inculpata l-a sunat pe soţul său, căruia i-a relatat denaturat că fostul ei şef ar fi încercat să o omoare. În urma agresiunii, ambele ambele persoane au fost internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Comisarul şef a prezentat leziuni traumatice, prin lovire cu un corp tăietor-înţepător, muşcare şi posibil zgâriere cu unghiile, ce au necesitat pentru vindecare 16-18 zile îngrijire medicală. De asemenea, tânăra a prezentat  leziuni traumatice prin compresiune digitală şi zgâriere cu unghiile ce au necesitat  pentru vindecare 1-2 zile îngrijire medicală, fără ca leziunile traumatice să-i fi pus viaţa în primejdie.