Ponta, mesaj pentru Iohannis: Vă rog, să învăţaţi că pe Masa Tăcerii nu se mănâncă nici măcar salam săsesc VIDEO

Victor Ponta i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis, după ce ce şeful statului s-a pozat, la sfârşitul lui octombrie, pe un scaun de la "Masa Tăcerii" din Târgu Jiu. Ponta i-a spus lui Iohannis că la Masa Tăcerii "nu se mănâncă nici măcar salam săsesc, Poarta Sărutului nu se închide şi pe Coloana Infinită nu se atârnă rufe la uscat". 

11 nov. 2016, 17:12
Ponta, mesaj pentru Iohannis: Vă rog, să învăţaţi că pe Masa Tăcerii nu se mănâncă nici măcar salam săsesc VIDEO

Domnule preşedinte Iohannis, mă aflu la cea mai nouă atracţie turistică din Târgu-Jiu, scaunul pe care dumneavoastră aţi stat şi vreau să vă rog să învăţaţi, să înţelegeţi, că pe Masa Tăcerii nu se mănâncă nici măcar salam săsesc, Poarta Sărutului nu se închide şi că pe Coloana Infinită nu se atârnă rufe la uscat. Dacă o să învăţaţi mai mult despre România, sunt convins că o să ne respectaţi mai mult. În calitate de cetăţean şi deputat de Gorj, vă mulţumesc pentru reclama pe care ne-aţi făcut-o. Aş vrea să ne respectaţi mai mult”, i-a transmis Victor Ponta preşedintelui Iohannis prin intermediul unui mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

În timpul mesajului, Victor Ponta a ţinut în mână un salam şi un ştergar oltenesc. 

Preşedintele Klaus Iohannis a fost fotografiat, la sfârşitul lunii octombrie, în timp ce stătea pe un scaun de la ”Masa Tăcerii”, una dintre operele lui Constantin Brâncuşi din Parcul Central din Târgu Jiu, în zonă fiind inscripţii prin care vizitatorii sunt rugaţi să nu atingă operele artistului.