Ponta: Vom avea şi în 2017 un guvern de oameni care nu prea au legătură cu România

Fostul premier Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa tehnocraţi. Acesta a scris, pe Facebook, că "singurii mai răi decât politicienii şi care pot distruge o ţară sunt tehnocraţii".

12 iul. 2016, 11:03
Ponta: Vom avea şi în 2017 un guvern de oameni care nu prea au legătură cu România

„Și de la un alt „ofițer” al „Sistemului” (n.r. – Victor Ponta se referă la jurnalistul Dan Turturică), puteți afla cum gândesc ei să rezolve situația dacă cumva la alegerile din toamnă oamenii nu vor asculta de Propagandă și vor vota cu PSD – cu „belciugul în nas” (o metaforă pentru dosarele penale)!

Deci, în România, democrația a redevenit absolut originală! Vom avea și în 2017 guvern de oameni care nu candidează la alegeri, nu răspund în fața poporului, nu își doresc un viitor pentru ei și familiile lor în țara noastră și nici nu prea au legătură cu România!

Asta deși în 2016 am învățat toți pe pielea noastră că singurii oameni puși să conducă o țară care se dovedesc mai răi decât politicienii sunt tehnocrații. Singurii mai incompetenți decât politicienii sunt tehnocrații. Singurii care vorbesc mai mult și fac mai puțin decât politicienii sunt tehnocrații. Și singurii care distrug o țară după ce politicienii au reușit să o pună pe linia de plutire sunt tehnocrații! Ghinion!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: Victor Ponta: Nu sunt pregătit să fac parte dintr-un Guvern Dragnea VIDEO