POVESTE ADEVĂRATĂ. N-am dorit nimănui răul până în clipa când l-am văzut pe el cu ea

Mi-am dat seama ca el nu are aceleași gânduri si dorințe ca si mine, atunci când l-am văzut cu alta femeie. Totul începe într-o zi de vara, atunci când l-am văzut pentru prima dată si am ramas placut impresionata. Nu stiam cine e si mai ales ce face la mine in sat, abia mai târziu am aflat parintii lui sunt din acelasi sat cu mine.    

16 apr. 2017, 13:50
POVESTE ADEVĂRATĂ. N-am dorit nimănui răul până în clipa când l-am văzut pe el cu ea

A fost ziua in care el s-a mutat alături de ei, in satul nostru. Mai apoi, inevitabil ne întâlneam, iar dupa fiecare întâlnire ma gandeam tot mai mult la el, pana când într-o zi, de Paşte. el mi-a scris pe Facebook. Atunci a inceput de fapt totul.

Citeşte şi 11 paşi spre sex sacru

Am aflat ca a fost căsătorit si ca are o fetită si ca a divortat, acesta fiind si motivul pentru care s-a mutat la sat. In fine, am început sa ne cunoaștem pe zi ce trecea, tot mai bine, iar eu simțeam fluturi în stomac cum n-am simțit niciodată. Credeam că si el simte exact la fel, fără să-mi dau seama ca asta nu se întâmpla, desi, parea ca ma place. Abia mai tarziu, mi-am dat seama ca nu suficient de mult, precum voiam eu sa cred.

Ne-am trăit povestea timp de un an si ceva, in care eu am crezut ca el este bărbatul cu care o sa rămân pe veșnicie, pana la sfârșitul vieții. Mi-am dat seama ca el nu are aceleași gânduri si dorințe ca si mine, atunci când l-am văzut cu o alta femeie. Este lucrul pe care puteam sa jur ca nu îl va face, dar iata ca a făcut-o. Atunci totul s-a sfârșit. Zâmbetul de pe fata mea, iubirea, pofta de viata, gândurile pozitive, TOTUL… s-a sfarsit.

Citeşte şi Trucuri simple care îţi vor schimba viaţa sexuală

E foarte greu sa iti vezi ființa cea mai draga de mână cu altcineva. Sentimentul meu de iubire veșnică, s-a transformat în ura pentru el. Il uram cu tot sufletul pentru ce mi-a făcut. N-am dorit nimănui râul pana in clipa când l-am văzut pe el cu ea. O ea pe care o stiam din liceu. Au trecut cam 4 luni de atunci dar sufletul are nevoie de timp si liniște pentru a se vindeca. Chiar daca el m-a înșelat si m-a făcut sa mă simt ultima femeie, inima mea încă îl iubește. Mintea mea încă se gândește la el înainte sa adorma.

Păcat ca am avut finalul acesta in conditia in care eu am pus suflet cu adevărat. Să-ti spun sincer, daca acum s-ar întoarce si mi-ar spune ca ii pare rau si ca vrea sa ne întemeiem familia aia la care eu visam, l-as ierta, pentru ca din iubire facem orice.