POVESTE ADEVĂRATĂ. Un tânăr şi-a anulat nunta când a aflat că mireasa îl înşală cu domnişoara de onoare

O femeie in varsta de 29 de ani are o poveste de viata uimitoare! S-a iubit cu mai mulţi bărbaţi, a avut mai multe relaţii, ca în final să îşi dea seama că este atrasă de femei. 

16 feb. 2018, 12:01
POVESTE ADEVĂRATĂ. Un tânăr şi-a anulat nunta când a aflat că mireasa îl înşală cu domnişoara de onoare

La inceput Kerry a avut o relatie de lunga durata cu Craig Smith, scrie antena3.ro. Cei doi s-au mutat impreuna si planuiau sa plece in Florida pentru nunta mult visată, pentru care au economisit ani intregi. Dar Kerry nu a putut face pasul cel mare si a decis sa plece rapid.

Citeşte şi După 32 de ani de la NUNTĂ şi-a recuperat ROCHIA DE MIREASĂ. Ce s-a întâmplat este INCREDIBIL

A doua relatie importanta a fost cu Dave Futter, cu care a trait timp de doi ani si jumatate. Dar atunci cand acesta a cerut-o in casatorie, Kerry a decis sa spuna NU.

La cateva luni a inceput sa se intalneasca cu Nick Farmer. Cei doi s-au mutat impreuna, au decis sa se casatoreasca si chiar au trimis si toate invitatiile pentru nunta.

Citeşte şi A făcut amor în direct, fără să ştie că este filmată. Ce s-a întâmplat după terminarea show-ului

Dar Kerry l-a parasit cu doar sase luni inainte de nunta, atunci cand Sarah Woodford – cea care trebuia sa fie domnisoara de onoare – si-a luat inima in dinti si i-a marturist lui Kerry ca o iubeste in secret de mult timp.

Atunci tanara a realizat ca nu isi dorea sa se casatoreasca cu un barbat si a decis sa se mute cu Sarah. Dupa alte sase luni cele doua au hotarat sa faca pasul cel mare si sa aiba o nunta spectaculoasa. Asa au si facut, iar acum cele doua sustin ca acea zi a fost cea mai fericita din viata lor.