POVESTE FRUMOASĂ DE VIAŢĂ. A fost despărţită de sora ei în copilărie şi nu credea să o mai vadă vreodată. Incredibil cum s-au regăsit

Două surori din Statele Unite, despărţite în copilărie, s-au reîntâlnit după ani de zile într-un mod demn de scenariul unui film. Una dintre ele şi-a cumpărat, fără să ştie, o casă chiar lângă locuinţa celeilalte. Şi s-a împrietenit într-o primă fază cu o fetiţa care îi era nepoată.

27 mai 2018, 07:51
POVESTE FRUMOASĂ DE VIAŢĂ. A fost despărţită de sora ei în copilărie şi nu credea să o mai vadă vreodată. Incredibil cum s-au regăsit

Dawn Johnson a decis vara trecută să se mute din oraşul în care a locuit mai toată viaţa, într-o localitate vecină, scrie antena3.ro.

Citeşte şi Tulburător! Ultima imagine cu Mădălina în viaţă, chiar înainte de tragedia din Zalău

„Am găsit casa asta la un preţ bun. Vânzarea a fost amânată de trei ori. Însă, dintr-un motiv sau altul, eu doream să o cumpăr foarte tare. Nu am vrut să renunţ”. „Fetiţa vecinilor venea mereu la mine. Mă ruga să ne luăm la întrecere.”

În scurt timp Dawn s-a împrietenit rapid cu vecina ei, Hillary Harris. Când au făcut cunoştinţă, Hillary a fost surprinsă că femeia nou venită în cartier avea acelaşi prenume cu soră pe care nu o cunoscuse niciodată, dar de care ştia că există. Cum nu ştia şi numele de familie, s-a gândit că este o simplă coincidenţă.

Abia când un colet destinat familiei Johnson a ajuns într-o alee comună şi a văzut numele complet, Hillary şi-a dat seama că vecina îi e şi soră, scrie nwahomepage.com.