POVESTE TRISTĂ DE CRĂCIUN. Un băieţel de 5 ani a murit în braţele lui Moş Crăciun. Care au fost ultimele sale cuvinte VIDEO

O poveste extrem de tristă de Crăciun aparţine unui băieţel de doar 5 anişori, care s-a stins în braţele lui Moş Crăciun. Aflat pe patul de spital acesta le-a cerut părinţilor săi să îi îndeplinească o ultimă dorinţă.

25 dec. 2017, 10:33
POVESTE TRISTĂ DE CRĂCIUN. Un băieţel de 5 ani a murit în braţele lui Moş Crăciun. Care au fost ultimele sale cuvinte VIDEO

Un băieţel din Statele Unite în vârstă de numai 5 ani, se afla pe patul de spital, fiind pe moarte chiar în pragul sărbătorilor, scrie antena3.ro. Acesta a simţit că sfârşitul se apropie, moment în care şi-a rugat părinţii să îi îndeplinească o dorinţă. Micuţul a vrut să îl vadă pe Moş Crăciun înainte de a se stinge din viaţă.

Citeşte şi Ce poze să NU publici pe Facebook de Crăciun şi Revelion

Bărbatul care se deghizează în fiecare an în Moş Crăciun, Eric Schmitt-Matzen, a povestit această întâmplare tristă care l-a marcat profund. Emoţionat de acest moment, bărbatul odată ajuns la spital le-a cerut părinţilor să iasă din încăpere pentru a reuşi să îşi stăpânească lacrimile.

Cu lacrimi în ochi bărbatul a povestit că i-a oferit cadoului un micuţ şi i-a spus chiar că este renul preferat al moşului, iar cel mic a avut un răspuns de-a dreptul cutremurător.

„Ei spun că o să mor. Cum pot să îmi dau seama când ajung unde trebuie să ajung? Moşule, poţi să mă ajuţi?”, a spus băieţelul înainte de a muri.

„Acestea au fost ultimele lui cuvinte. L-am îmbrăţişat, înainte să apuc să mai zic ceva, a murit. Am murit chiar atunci. Părinţii au intrat în cameră. I-am dat mamei băiatul înapoi şi am ieşit cât am putut de repede din cameră”, a povestit Eric.