Povestea adevărată a unei dependente de sex: Mi-am înşelat soţul cu peste 20 de bărbaţi

Sunt căsnicii în care, deşi partenerii se înţeleg minunat, în pat este un adevărat dezastru. Iar lipsa comunicării dintre cei doi poate duce la rupturi ce greu pot fi remediate.

RomaniaTV.net
20 iul. 2017, 20:13
Povestea adevărată a unei dependente de sex: Mi-am înşelat soţul cu peste 20 de bărbaţi

Iata povestea unei femei – Lilly – care are un libido crescut, iar sotul – Peter – nu se ridica la nivelul asteptarilor ei. Numele au fost schimbate pentru pastrarea anonimatului.

Daca te uiti la mine, nu ai putea spune ca sunt obsedata sexual. In aparenta sunt o sotie iubitoare, o mama model. Dar in spatele acestei masti eu ascund un secret teribil: sunt dependenta de sex si am avut numeroase aventuri pentru a-mi satisface poftele nebune.

Inainte de a-mi descoperi acest comportament compulsiv, sexul nu era o placere pentru mine. Mi-am pierdut virginitatea in noaptea nuntii, cu sotul meu, Peter. A fost un moment atat de stanjenitor si neplacut, incat fiecare moment de sex petrecut cu Peter era doar o sarcina maritala, pe acelasi loc cu gatitul si spalatul hainelor. Niciodata n-am discutat cu sotul meu despre sex. Vorbim despre toate lucrurile din lume, dar nu despre sex.

Am citit numeroase carti despre orgasmul feminine, dar eu nu l-am experimentat niciodata cu sotul meu. Asa incat am inceput sa cred ca este un mit.

Sotul meu este un barbat extraordinar, un sot grijuliu, un tata grozav. Ne aduce in casa tot ce ne trebuie. Nu i-am pus niciodata la indoiala capacitatea de a ma satisface in pat. Ma multumeam cu faptul ca aduce de toate in casa.

Casnica disperata

Totul s-a schimbat cand am implinit 30 de ani. Eram casnica de multa vreme, viata mea era plicitisitoare. Sotul meu muncea toata ziua pentru a ne aduce cele necesare in casa, abia daca ne mai vedeam.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...