Povestea BĂRBATULUI ARESTAT pentru că era PREA BUN la PAT. A fost condamnat la ŞASE LUNI de închisoare

Un bărbat din Italia, pe nume Romeo, a fost condamnat la 6 luni de închisoare pe motiv că este "prea bun la pat". Astfel, vecinii au depus plângere după ce iubitele bărbatului nu se opreau din urlat în timpul partidelor de sex care durau ore întregi.

14 apr. 2014, 12:37
Povestea BĂRBATULUI ARESTAT pentru că era PREA BUN la PAT. A fost condamnat la ŞASE LUNI de închisoare

Romeo Artemio Lori, un bărbat de 42 de ani, din Vigodarzere, Padova, a fost arestat după ce vecinii au depus mai multe plângeri pe numele lui. Astfel, aceştia au fost exasperaţi de gemetele iubitelor tânărului şi s-au plâns la un judecător, potrivit Mirror.

Citeşte şi ABJECT: Un tânăr care livra PIZZA la DOMICILIU arestat, după ce a fost filmat într-o situaţie JENANTĂ FOTO

Peste 12 vecini s-au plâns autorităţilor că nu puteau să doarmă noaptea din cauza partidelor nebune de sex ale lui Romeo. Oamenii povesteau cum relaţiile intime durau cel puţin o oră, timp în care femeile gemeau foarte tare. În timpul audierilor, inculpatul a afirmat că a fost condamnat deoarece este „prea bun la sex”.

Citeşte şi 17 motive dovedite să te bagi în pat şi să faci sex

La finalul audierilor, câştig de cauză au avut vecinii, iar vinovatul a fost condamnat la 6 luni de închisoare. Cu toate acestea, sentinţa nu este definitivă, iar bărbatul intenţionează să facă recurs.


loading...