Povestea CHEII RUGINITE care a închis un caz bizar, la 14 ani de la dispariţia unui BĂRBAT

Autorităţile din Marea Britanie au reuşit să închidă un caz ciudat, cu ajutorul unei chei ruginite găsite în apropierea unui cadavru descoperit de un bărbat într-o pădure. Ulterior, s-a aflat că victima dispăruse de 14 ani de acasă, fără urmă. Cu toate acestea, cauzele morţii nu sunt cunoscute.

11 iul. 2013, 10:55

Întregul caz a început în momentul în care un tânăr care îşi plimba câinele a descoperit scheletul unui bărbat într-o pădure, în urmă cu un an. Alături de rămăşiţe se afla o geantă de umăr cu mai multe lucruri, dar autorităţile nu aveau niciun punct de plecare pentru a rezolva cazul, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Ciudata creatură descoperită pe cel mai înalt vârf din Marea Britanie: Asta nu trebuia să fie AICI

Cu toate acestea, după ce au analizat obiectele din geantă, ei au găsit o pereche de ochelari de citit fără lentile, o cheie ruginită şi un ceas de mână. După ce au curăţat cheia cu mai mult soluţii, ei au dat de o serie inscripţionată  pe bucata de metal, ceea ce a dus la descoperirea unei adrese din Londra.

Când au mers la locuinţa respectivă, poliţiştii au fost uimiţi să descopere că acolo trăia un bărbat pe nume Carl Johnston, care dispăruse de acasă în urmă cu 14 ani, adică în 1999. Ulterior, în urma mai multor teste ADN, după prelevarea câtorva mostre de la familie, s-a ajuns la concluzia că scheletul a aparţinut bătrânului care avea 67 de ani atunci când a dispărut.

Citeşte şi O suedeză a făcut sex cu un schelet şi a fost condamnată la 2 ani de închisoare

Autorităţile sunt bucuroase că au reuşit să închidă cazul. Mai mult, ei au înapoiat scheletul familiei, pentru a-l înmormânta.