POVESTEA CUTREMURĂTOARE a unei vedete: „Sunt nascută dintr-un viol”

Una dintre concurentele la Miss SUA, competitie care se desfasoara in weekend, a facut o dezvaluire cutremuratoare. Aceasta a afirmat ca s-a nascut in urma unui viol.

06 iun. 2014, 09:27

Valerie Gatto, in varsta de 24 de ani, a povestit ca mama ei a fost abuzata sexual sub amenintarea cutitului, la varsta de 19 ani, potrivit ziare.com. Atacatorul nu a putut fi identificat, totul intamplandu-se pe o strada intunecata.

Citeşte şi A fost desemnată MISS ROMÂNIA 2014. Vezi cum arată tânăra şi cu ce se ocupă FOTO

Femeia abuzata nu a ascuns insa niciodata fiicei sale cele intamplate. Gatto, care nu si-a cunoscut tatal, a aflat inca de la zece ani adevarul legat de venirea sa pe lume. „Sunt nascuta dintr-un viol”, declara ea, insa sustine ca in familie nu a fost privita niciodata negativ.

Gatto a crescut impreuna cu mama si bunicii. Initial, mama sa a vrut sa o dea spre adoptie, insa s-a razgandit in ziua in care a adus-o pe lume.

Citeşte şi ŞOCANT: Două MINORE au fost violate în grup de cel puţin CINCI BĂRBAŢI şi spânzurate de un copac

„Mi-a spus ca un barbat foarte rau m-a ranit, insa Dumnezeu mi te-a dat pe tine”, a afirmat tanara, care reprezinta in concurs Pennsylvania.

Gatto este in prezent reprezentanta a victimelor abuzului sexual si sustine ca se afla pe Pamant „cu un scop”. „Sunt aici pentru a da speranta ca totul este posibil si ca nu poti lasa circumstantele sa-ti defineasca viata”, declara ea.

Miss SUA se desfasoara duminica, in Baton Rouge, Louisiana.