Povestea incredibilă a Nataliei Guberna! Artista a fost întoarsă din morți de tatăl său: ”Pluteam, undeva, într-o zonă albă”

În urmă cu aproximativ 30 de ani, Natalia Guberna, una dintre cele mai apreciate cântărețe ale „Epocii de Aur”, a fost la un pas de moarte. Artista a mărturisit că a fost întoarsă din morți de către tatăl său.

07 ian. 2023, 20:45
Povestea incredibilă a Nataliei Guberna! Artista a fost întoarsă din morți de tatăl său: ”Pluteam, undeva, într-o zonă albă”

Povestea incredibilă a Nataliei Guberna! Artista în vârstă de 64 de ani a dezvăluit recent un episod paranormal pe care l-a trăit în urmă cu mult timp și care a marcat-o extrem de tare.

Citește și Ți-o mai amintești pe Milagros din ”Înger Sălbatic”. Natalia Oreiro arată demențial la cei 45 de ani ai săi, însă suferă de o boală cruntă

Povestea incredibilă a Nataliei Guberna

Natalia Guberna susține că atunci când avea 33 de ani a fost la un pas de moarte, iar cel care a întors-o de pe lumea cealaltă a fost chiar tatăl său.

”Eram la țară, și o vecină m-a invitat să mănânc gogoși. Când m-am întors acasă, i-am zis tatălui meu că nu mă simt bine și m-am întins în pat. Apoi, după un timp, nu știu cât trecuse, m-a trezit tata, care era foarte speriat și striga: ”Aoleu, aoleu, fetița mea moare!”. Am deschis ochii, dar nu puteam să vorbesc și simțeam un aer foarte rece în jurul meu.

Mă uitam la tata, cu uimire, nu simțeam nimic, nu puteam avea nicio reacție, eram prizonieră în propriul trup. Tata îmi făcuse respirație gură la gură, eram vânătă. Ușor-ușor, mi-am revenit. M-am ridicat din pat, tata a ieșit afară, iar eu am simțit că iar se întâmplă ceva. Am zis să iau o pastilă de stomac, simțeam ce e ceva anormal. În momentul acela, însă, iar mi-am pierdut cunoștința. Era cam miezul nopții.

Tata m-a târât pe scări, afară, în curte, nu putea să mă ridice. Frigul m-a trezit brusc. Când am deschis ochii, am văzut luna, cerul… Nu știam ce e cu mine. O bătrânică din sat mi-a descântat, m-am simțit mai bine. Aveam 33 de ani…”, a declarat Natalia Guberna pentru Playtech Știri.

Artista este ferm convinsă că s-a aflat în ghearele morții și că nu a fost vorba de un vis. Mai mult ea a explicat în detaliu ce a văzut în lumea de dincolo.

”Cât am fost leșinată, până m-a trezit tata, icneam și parcă pluteam, undeva, într-o zonă albă, era o ceață densă. Nu se vedea nimic. Mă auzeam că icneam, probabil mă luptam cu ceva, dar sufletul voia să rămână. Nu am văzut un tunel, cum spun alții, ci ceva încețoșat. Simțeam cum mă atrage, cum mă duc într-acolo. Tata m-a trezit brusc. Dacă tata dormea și nu mă auzea, muream. A doua zi, a mai persistat acea răceală, încă simțeam acel aer rece înfricoșător”, a mai spus cântăreața.

Aceste episod paranormal a maturizat-o pe Natalia Guberna, care susține că toate amintirile sale din liceu au dispărut în urma acestei experiențe.

”De atunci, de la acel episod, mi s-au șters anumite amintiri din anii de liceu. Am simțit că m-am schimbat, față de cum eram, după ce m-am întors din acel drum. Nu știu cum este după moarte, numai Dumnezeu știe. Cert e că trăiesc. M-am mai maturizat, am revenit mult mai realistă”, a conchis artista.

Citește și Simona Florescu trece prin momente de cumpănă! Artista și-a anulat spectacolele din cauza unei probleme de sănătate