Povestea sfâşietoare a unei copile de numai 15 ani. Fata a VIOLATĂ de bunic şi tată, timp de 8 ani

O copilă de numai 15 ani din Contanţa a trecut prin clipe de groază încă de la vârsta de şapte ani. Fata a fost violată de nenumărate ori de doi bărbaţi care ar fi trebuit să aibă în mod normal grijă de ea.

21 feb. 2015, 09:19
Povestea sfâşietoare a unei copile de numai 15 ani. Fata a VIOLATĂ de bunic şi tată, timp de 8 ani

Coşmarul unei fete de 15 ani a început în urmă cu aproape opt ani. A fost abuzată de bunicul vitreg, dar de frică, fata nu a povestit nimic. Timp de trei ani, cât a trăit bărbatul, copila a fost supusă la chinuri groaznice. Când credea că şi coşmarul ei a luat sfârşit, tatăl vitreg a început să o abuzeze sexual. Mai mult, de această dată mama fetei ştia totul, dar nu a intervenit niciodată.

„A zis ca s-a dat la ea de trei ori. O data cand eram eu la munca, o data cand eram certata cu el si am dormit in cealalata camera si o data nu stiu cand”, a spus mama fetei.

Întreaga poveste a ieşit la iveală abia acum. Potrivit România TV, adolescenta de 15 ani nu a mai suportat situaţia şi a fugit de acasă. Familia ei a alertat poliţia, iar când a fost găsită, fata a povestit totul. Agresorul a fost dus la audieri şi şi-a recunoscut fapta.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să stea în închisoare între 3 şi 10 ani.

Citeşte şi: Povestea ŞOCANTĂ a unor copii abuzaţi. Un tată prezentat ca erou la TV îşi viola cu BESTIALITATE fetiţa