Povestea tragică a lui Răzvan Fodor care a rămas fără tată: „De Crăciun eram pe străzi.Nu aveam de ce să mă bucur.”

Pentru prima dată Răzvan Fodor a reușit să se deschidă în fața camerelor și să dezvăluie cele mai negre clipe din viața sa. Acesta a povestit cum l-a afectat moartea tatălui său și cum a reușit să treacă peste această suferință.

06 feb. 2023, 15:59
Povestea tragică a lui Răzvan Fodor care a rămas fără tată: „De Crăciun eram pe străzi.Nu aveam de ce să mă bucur.”
Irina și Răzvan Fodor alături unul de altul, la bine și la greu

Foarte puțină lume știe drama neștiută a lui Răzvan Fodor. Acesta a fost invitat, alături de soția sa, la podcastul lui Horia Brenciu, unde a avut curajul de a vorbi despre câteva aspecte mai sensibile din viața lui. Acesta a povestit care a fost cel mai negru moment și cum a reușit nevasta sa să treacă peste momentele respective.

Citește și: Irina și Răzvan Fodor, probleme în căsnicie? „Ea vede cam la fel cum văd eu situația”

Prezentatorul TV a mărturisit că atunci când avea doar 14 ani, tatăl său s-a stins din viață, iar această situație l-a afectat pentru o lungă perioadă de timp. Acesta a mai dezvăluit că mulți ani nu a mai sărbătorit Crăciunul din cauza faptului că a fost extrem de afectat de decesul tatălui său. Răzvan Fodor a reușit să treacă peste această dramă ajutat de nevasta sa Irina și de nașterea copilului său.

„Tata s-a încăpățânat să se ducă la cei veșnici, când eu aveam 14 ani. Din momentul ăla Crăciunul s-a dus în altă zonă. Pentru mine nu mai avea niciun… De Crăciun eram pe străzi, treceam și pe la mama, dar eram în petreceri, în distracții. Nu aveam de ce să mă bucur de un brad. Am cunoscut-o pe Irina și primii doi ani nu am avut brad împodobit. Apoi a apărut copilul și lucrurile s-au schimbat’, povestește Răzvan Fodor.

Irina și Răzvan Fodor alături unul de altul, la bine și la greu

Irina a recunoscut faptul că la începutul mariajului său nu știa deloc să gătească, însă Răzvan se prefăcea că adoră mâncarea făcută de ea, pentru a o susține și pentru a nu o face să se simtă prost.

„Mânca cu noduri, de rușine ca să nu mă supere. Până la urmă mi-a zis: ‘Știi ce, eu știu foarte bine să gătesc, stai tu liniștită că gătește fratele tău pentru amândoi. Atât de rău, atât de rău. Își aduce aminte orice greșeală culinară făcută vreodată’, a mai adăugat Irina Fodor.

Într-un alt podcast, moderat de Mihai Morar, Răzvan Fodor a povestit că suferă de astm de mai mulți ani. Acesta a trecut prin clipe de coșmar din cauza acestei afecțiuni. Prezentatorul a povestit că au fost mai multe ocazii când a trăit moment de panică din cauza faptului că nu mai putea respira. Din fericire, Răzvan Fodor a fost ajutat la timp de către medici, însă acele episoade l-au marcat profund.

„Eu de 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală. Cel mai jos am avut 68-70 saturația. Numai că la asmatici trece cu hidrocortizon și cu adrenalină, intravenos. Panica, frica, suferința pe care le trăiești că nu poți să respiri, astea trebuie transmise. Am ieșit odată din bar, panicat, am luat-o ușor la fugă spre spitalul Floreasca, deși nu se face treaba asta ca asmatic. Am ajuns în 30 de secunde, am intrat acolo și nu mai puteam să pronunț nimic. M-au pus direct pe pat, mi-au spart venele…’ a povestit Răzvan Fodor.

Citește și: Răzvan Fodor a ajuns la culmea disperării: „Viaţa noastră s-a dus, s-a terminat”