Povestea VAGABONDULUI cu o inimă de aur: Gestul lui a uimit o ţară întreagă, lăsând autorităţile fără cuvinte

Un vagabond din America a uimit autorităţile, după ce s-a prezentat într-o secţie de poliţie cu un ghiozdan plin de bani şi cecuri de călătorie. Cu toate că ar fi putut să trăiască regeşte pentru o lungă perioadă de timp, mai ales că suferă de o boală rară, el a preferat să restituie comoara găsită.

17 sept. 2013, 10:12

Glen James se află pe străzi din 2005, după ce şi-a pierdut locul de muncă. Cu toate că este grav bolnav, suferind de sindromul Meniere, o boală care îi provoacă ameţeli, bărbatul a anunţat poliţia imediat ce a găsit un ghiozdan cu suma de 40.000 de dolari, 2.400 de dolari bani gheaţă şi 39.500 de dolari sub formă de cecuri de călătorie, potrivit Daily Mail

Citeşte şi A încurcat punga cu gunoi, cu cea cu BANI. Un preot a găsit un sac cu bani la uşa sa. Vezi ce a făcut cu ei

El a fost poreclit Bunul Samaritean şi a primit o diplomă din partea poliţiei din Boston. Mai mult, gestul lui a uimit America, numeroşi oameni donându-i bani. Până în prezent, au fost donaţi peste 4.000 de dolari, în doar câteva zile. Vagabondul a găsit un ghiozdan pierdut de un student chinez în cursul zilei de sâmbătă. Imediat ce a făcut descoperirea, el a mers la un ofiţer de poliţie pe care l-a găsit în apropiere, predând întreaga sumă de bani. 

Şi dacă aveam nevoie disperată de bani, nu aş fi ţinut nici măcar un cent. Este drăguţ să ai nişte bani în buzunar, dar ca un boschtar ce sunt nu mă simt niciodată falit„, a declarat bărbatul în timp ce primea diploma de la poliţie.

Citeşte şi Ce a făcut un cuplu cu o GEANTĂ CU BANI GĂSITĂ pe litoral

În prezent, el locuieşte într-un adăpost pentru oameni nevoiaşi, după ce şi-a pierdut locul de muncă din cauza unor certuri cu şeful lui.