Poziţii sexuale pe care bărbaţii le urăsc

Pentru o femeie poate fi greu de crezut însă exista anumite poziţii pe care bărbaţii pur şi simplu le urăsc. Iar unele dintre aceste poziţii sunt chiar cele pe care le recomandă revistele pentru femei.

RomaniaTV.net
13 mart. 2017, 20:40
Poziţii sexuale pe care bărbaţii le urăsc

Acest lucru nu ar trebui sa te surprinda intrucat, cu mici exceptii, sunt foar putine pozitii care sa le placa, tuturor, adica absolut tuturor femeilor, cat si tuturor barbatilor.

Pana la urma fiecare corp este diferit, raspunde diferit la stimuli asa ca este greu de spus ca exista o singura pozitie, in particular, care sa fie la fel de excitanta pentru fiecare persoana de pe acest pamant. Asa ca nu ar trebui sa te mire faptul ca o anumita pozitie este pentru un barbat „super” in vreme ce pentru altul este „ingrozitoare”.
Cu aceasta in minte, iata raspunsul unor barbati legat de cea mai putin excitanta pozitie sexuala pe care au incercat-o vreodata.

In picioare

„Nu face parte dintre favoritele mele… adica sa o facem in picioare fata in fata, pentru a fi mai exact. Invers, adica partenera cu spatele este extraordinara, insa atucni cand stam fata in fata in picioare este prea mult de munca si prea putina placere. In cazul in care barbatul nu are o forta fizica iesita din comun pozitia creeaza numai batai de cap”, sustine Gordon, 35 de ani.

Femeia deasupra care face miscare pra bruste

„Imi place atunci cand femeia care se afla deasupra stie ce trebuie sa faca. Insa nimic nu ma sperie mai tare decat femeia care sare pur si simplu in timp ce se afla deasupra. In asemenea momente, imi este teama ca penisul sa iasa, sa nu mai intre unde trebuie si sa ma trezesc cu organul fracturat”, spune Matthew, 29 de ani.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...
Partenerii noștri