Terifiant! Preot arestat după ce a pus doi copii, frate şi soră, să facă sex în faţa camerei

Un vicar a fost arestat după ce i-a spus unei fete 13 ani, la webcam, să-şi aducă frăţiorul şi să-l supună la perversiuni sexuale, iar el sa se uite. Mai mult, preotul i-a spus copilului şi cum să procedeze, să îl păcălească pe fratele său.

02 oct. 2014, 10:16
Terifiant! Preot arestat după ce a pus doi copii, frate şi soră, să facă sex în faţa camerei

Reverendul James Ogley, tată şi căsătorit de doi ani, a declarat că minorul ar fi venit cu ideea, iar el, crezând că e o glumă, i-a zis cum să facă, scrie jurnalul.ro. Poliţiştii au descoperit discuţiile halucinante după ce i-au consiscat preotului laptopul pe care aceasta îl ţinea în casa parohială din Luton, unde locuia cu familia sa.

Citeşte şi Unul dintre gemenii pedofili a fost reţinut din nou de poliţişti, în timp ce urmărea o elevă de 15 ani

Potrivit anchetatorilor, Ogley stătea online pe un anume chatroom, unde se prefăcea că e un adolescent în vârstă de 14 ani. Vicarul a pledat vinovat la șapte capete de acuzare şi a recunoscut toate materialele obscene, sub forma unor loguri de chat.

Judecătorul de caz s-a declarat şocat de materialul pus la dispoziţie de anchetatori, manifestându-şi dezgustul : „Ce ai făcut tu este total incompatibil cu convingerile și învățăturile pe care un vicar ar trebui să le propovăduiască. Ai fost pus acolo pentru a susține convingerile creștine, nu să faci asemenea fapte abominabile”.

Citeşte şi Un preot italian s-a sinucis după ce a fost ŞANTAJAT de un român cu fotografii compromiţătoare

Instanța a precizat că Ogley a fost prins datorită unor informații că cineva, utilizând adresa IP a casei parohiale, le-a cerut unor copii să se dezbrace la webcam. Potrivit procurorilor, materialul includea descrieri grafice de abuz sexual asupra copiilo. Acestea includeau acte sadice de pedofilie, incestuoase, asupra copiilor mici și foarte mici – chiar de patru ani, într-un caz”.


loading...