Preot cercetat pentru că ar fi SECHESTRAT o minoră în biserică

Un preot din Borşa, judeţeul Maramureş, acuză de şantaj o fată de 15 ani şi pe părinţii ei, care, la rândul lor, l-au reclamat pe omul bisericii că ar fi sechestrat copila în lăcaşul de cult şi ar fi avut intenţia să o abuzeze sexual.

26 aug. 2015, 06:35
Preot cercetat pentru că ar fi SECHESTRAT o minoră în biserică

Politistii din Borsa au primit saptamanile trecute din partea preotului din Borsa o plangere impotriva unei tinere de 15 ani din localitate care impreuna cu familia l-ar fi santajat in mod repetat ca daca nu le ofera suma de 20.000 de lei, il vor reclama pentru tentativa de viol, potrivit voceatransilvaniei.ro.

La scurt timp politistii au primit si din partea tinerei o plangere care il viza pe preot. Mai precis in data de 5 iulie, spun surse din ancheta, parintele in varsta de 62 de ani ar fi atras-o pe fata in biserica, ar fi inchis usa si ar fi atins-o intr-o maniera nepotrivita.

Salvarea fetei, mai spune ea, a fost ca un enorias a batut la usa bisericii, iar preotul s-ar fi speriat si a lasat-o pe fata sa plece.

Politistii din Maramures au deschis un dosar de cercetare pentru ambele parti si pana se vor lamuri lucrurile, parintele nu mai are voie sa slujeasca in biserica.