Previziunile îngrijorătoare lansate de Carmen Harra pentru 2023! Criza economică se adâncește, iar un nou virus va afecta omenirea

Carmen Harra a făcut noi previziuni despre cum va fi anul 2023. Clarvăzătoarea atrage atenția că oamenii se vor confrunta cu o criză economică majoră în 2023, iar un nou virus de ordin digestiv își va face apariția. Mai mult, 2023 este anul în care războiul se poate încheia, dar în 2024 ar putea începe altul.

25 ian. 2023, 09:38
Previziunile îngrijorătoare lansate de Carmen Harra pentru 2023! Criza economică se adâncește, iar un nou virus va afecta omenirea

Carmen Harra a făcut noi previziuni pentru anul 2023, iar veștile nu sunt deloc bune. Clarvăzătoarea atrage atenția că din punct de vedere economic nu va fi deloc bine, mai ales că banul se va devaloriza și vom intra într-o inflație fără precedent.

Citiți și: Carmen Harra a anunţat data exactă la care se termină războiul din Ucraina: „Omenirea are un pericol uriaș de război mondial în 2024, acolo trebuie să avem grijă”

Carmen Harra: „O să constatăm enorm de multe schimbări la nivel economic!”

„2023 marchează începutul ultimilor 10 ani fatidici, de transformare, pentru că trecem de la un nivel de percepție, evoluție mentală la un alt nivel. Sub influența energetică a semnului aerului, noi devenim mult mai deschiși, mai luminoși și într-un fel mai receptivi la forțele superioare. De aici o să constatăm enorm de multe schimbări la nivel economic, de guvernământ, deci omenirea se schimbă în 10 ani și în 200 de ani. Se schimbă în bine, pentru că noi intrăm într-o eră a iluminării. Am stat în 2000 de ani în ceea ce se numește dominația subconștientului, forțele emoțiilor negative. Omenirea a trecut prin atâtea războaie, în special în ultimii 200 de ani. Noi intrăm în era digitală, o vedem foarte prezentă. Asta înseamnă că banii sunt digitali, nu mai sunt de hârtie, acum e un moment de transformare și de intrare în 2023 a unui colaps monetar care este necesar pentru evoluția monetară de care vorbim în viitor.”, a declarat Carmen Harra pentru wowbiz.ro

Cu toate acestea, celebra clarvăzătoare spune că deși va fi o perioadă grea din punct de vedere financiar, această situație este necesară pentru evoluția noastră.

„2023 este un an din multe puncte de vedere mai bun, mai deștept, mai introspect, mai dornic de pace, de evoluție, de iluminare. Noi ne dăm seama că trecem prin transformările monetare prin care trecem, însă omenirea în 2023 nu va sta mai bine material, va vedea doar căderea unui sistem. Asistăm la o inflație fără precedent și asta ne afectează direct, mai ales pe cei care vor să își cumpere o casă, să facă niște investiții, doar că sistemul monetar devine foarte labil, vulnerabil, iar de pe o zi pe alta, banul își pierde valoarea. Această situație este necesară în evoluția noastră. E greu să înțelegem, dar și România și lumea întreagă are de suferit din punct de vedere monetar. E o perioadă foarte dificilă prin care trecem. Eu le tot spun oamenilor, cât mai puteți faceți investiții, pentru că banul începe să nu mai aibă valoare. Singurele lucruri de valoare sunt cele solide, tangibile, palpabile, cum ar fi terenurile, pământurile.”, a mai mărturisit Carmen Harra.

Carmen Harra: „Apar viruși de ordin digestiv!”

Clarvăzătoarea spune că 2023 este anul care COVID-ul va dispărea, însă alți viruși își vor face apariția.

„Apar alți viruși. Acest Covid, forma asta de virus care nu a fost neapărat respiratorie, ci mai degrabă circulatorie, ajunge la un final. Se încheie anul acesta, dar rămân reminescențe. Eu întotdeauna am anticipat că apar viruși de ordin digestiv, care creează probleme cu sistemul digestiv, care poate să fie și mai complicate, decât cele de sistem respirator. Vom găsi soluții, vom mai fi testați de acest virus în următorii ani, însă ceea ce este senzațional pentru noi este că începem să găsim soluții la bolile genetice, la bolile de orice natură. Omenirea se îndreaptă foarte repede spre longevitate. În pofida acestor viruși, oameni care au murit, aspectul extrem de pozitiv este că noi vom găsi soluții să prevenim boli cardio-vasculare, cancerul.”, a precizat Carmen Harra, la Online Story.

Citiți și: Carmen Harra, previziuni 2023: „Se schimbă guvernarea în România, este un an de cotitură”