Prieteni cu beneficii: 10 argumente pro şi contra

Poţi oare fi prieten cu o femeie, să împarţi din când în când patul cu ea şi emoţional sentimentele dintre voi să rămână la stadiul de prietenie? Şi, dacă alegi să intri într-o asemenea relaţie, ştii oare ce ai de câştigat şi ce ai de pierdut?

RomaniaTV.net
07 dec. 2015, 21:13
Prieteni cu beneficii: 10 argumente pro şi contra

In onorea filmului „Prieteni cu beneficii”, specialistii de la glo.msm au dezvaluit la ce trebuie sa te astepti cand esti intr-o relatie ca aceasta. Iata atat argumentele pro cat si cele contra unei prietenii cu beneficii:
1. Pro: Este usor

Va cunoasteti deja, iesiti de multe ori impreuna, hormonii tropaie in voi si niciunul dintre voi nu are pe cineva special si … cu totii avem nevoi. In niciun moment nu va prefaceti ca exista dragoste intre voi, o relatie sau o intimitate „reala”. Sunt doar doi prieteni care, ocazional, isi dau hainele jos si fac nebunii.
2. Contra: Este prea usor

Indiferent ca esti prea lenes/a sa iesi la o intalnire sau iti este teama sa nu fi ranit, scenariul ar putea fi un reazam pentru tine. In general, o astfel de relatie functioneaza cand nu-ti prea pasa de el/ea. Relatiile normale se bazeaza pe a oferi, dar prietenia cu beneficii implica mai mult a primi decat a oferi.. In plus, cand ai parte de tot sexul pe care ti-l doresti, cand ti-l doresti, nu mai ai nici un motiv sa cauti si sa intalnesti potentiali/le parteneri/e.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...
Partenerii noștri