Prima imagine cu noua iubită milionară a lui Irinel Columbeanu. Cum arată şi ce afaceri are FOTO

După aproape doi ani de la despărţirea de mult mai tânăra Oana Cojocaru, Irinel Columbeanu are o nouă iubită, pe care a cunoscut-o recent. Ani este femeie de afaceri şi locuieşte în București.

06 iun. 2023, 19:00
Prima imagine cu noua iubită milionară a lui Irinel Columbeanu. Cum arată şi ce afaceri are FOTO
Prima imagine cu noua iubită milionară a lui Irinel Columbeanu. Cum arată şi ce afaceri are

Prima imagine cu noua iubită milionară a lui Irinel Columbeanu. Cei doi s-au cunoscut la pensiunea unui bun prieten de-al afaceristului, din Delta Dunării, Ani fiind acolo în calitate de turistă.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa. Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, a spus Irinel Columbeanu pentru Cancan.

Citeşte şi: Greşeala banală care l-a ruinat pe Irinel Columbeanu. A recunoscut abia acum: „Chiar regret lucrul acesta!”

Irinel Columbeanu a precizat că își dorește ca noua lui iubită să o cunoască pe Irina, fiica lui şi a Monicăi Gabor, aflată în America.

„Voi pleca în America pe 13 iunie. Deja am stabilit cu Irina, mi-am rezervat și biletele de avion. Eu o să-i propun, nu știu, însă, dacă va dori și dacă va putea veni atunci cu mine”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, dezvăluire șocantă despre un episod extrem de dur din copilăria sa: „Am luat-o pe brațe și am ținut-o suspendată afară, pe pervaz”