Primele imagini cu eleva eminentă din Constanţa care făcea sex virtual. Profesorii sunt şocaţi FOTO

Era considerată o elevă bună, cel puţin de către profesori. Aşa că aceştia au avut un şoc atunci când au aflat şi au văzut ceea ce făcea ea în timpul liber. Luni, în cadrul unui consiliu profesoral s-a decis ca elevei să-i fie scăzută nota la purtare cu două puncte şi să fie transferată într-o altă unitate de învăţământ.

11 mai 2015, 09:32

O elevă de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Constanţa a fost dată de gol de colegi că practică videochat-ul erotic, scrie click.ro. Vineri, după ce scandalul a ajuns în presă, consiliul clasei, format din profesorii care predau la clasa respectivă, s-a întrunit pentru a lua o decizie: mutarea tinerei de 18 ani la o altă unitate de învăţământ.

Citeşte şi O elevă de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, vedetă pe un site erotic

Chestiunea a fost dezbătută luni, în Consiliul Profesoral, care a aprobat mutarea disciplinară a elevei la un alt liceu şi scăderea cu două puncte a notei la purtare.

Note bune şi prezenţă la ore

Eleva de 18 ani este acuzată şi de faptul că ar fi încercat să racoleze colege de clasă în domeniul videochat-ului. Activitatea ei pare să fie în contradicţie cu imaginea pe care o avea printre profesori, întrucât a terminat primul semestru cu media 8.50 şi avea o singură absenţă.

Citeşte şi Elevă AGRESATĂ la şcoală de un bătrân cu probleme psihice

Eleva neagă acuzaţiile

Tânăra se apără în faţa celor care o arată cu degetul. Ea susţine că a făcut fotografiile respective şi le-a trimis site-ului pentru adulţi, dar că nu a practicat niciodată videochat-ul. Imaginile au apărut iniţial pe un site de ştiri din Constanţa, fiind apoi preluate la nivel naţional.