Primele imagini cu iubita lui Reghe însărcinată. Asemănarea izbitoare cu Anamaria Prodan, soţia antrenorului

Primele imagini cu iubita lui Reghe însărcinată. Familia Anamariei Prodan se află în mijlocul unui scandal monstruos, după ce antrenorul de la FC Craiova a anunţat că divorţează de impresară. Motivul ar avea şi un nume, Corina Caciuc, cunoscută în lumea bună și ca Bilcon.

13 oct. 2021, 11:13
Primele imagini cu iubita lui Reghe însărcinată. Asemănarea izbitoare cu Anamaria Prodan, soţia antrenorului
Primele imagini cu iubita lui Reghe însărcinată

Primele imagini cu iubita lui Reghe însărcinată. Blonda este o prezenţă destul de discretă, cel puțin pe rețelele de socializare. De curând, s-a aflat că tânăra urmează să îl facă tată de fată pe încă soţul Anamariei Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, primele declarații despre divorț. Ce spune despre amanta lui Laurențiu Reghecampf

Primele imagini cu iubita lui Reghe însărcinată

Fanatik.ro

a publicat prima imagie cu iubita însărcinată a lui Laurențiu Reghecampf şi nu putem să trecem cu vederea un lucru: asemănarea izbitoare cu Anamaria Prodan.

Corina este o tânără care atrage atenţia celor din jur, cu aspectul fizic. Trecută la modul discret prin mâinile unor medici esteticieni, se poate lăuda, la fel ca și Anamaria Prodan, cu forme de vis.

Laurenţiu Reghecampf a depus actele de divorţ

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf s-au văzut pentru prima dată pe tărâmul milionarilor, în Dubai, iar de atunci nu și-ar mai fi putut ține în frâu sentimentele. Pe măsură ce timpul a trecut, relația lor ar fi avansat, ar fi bifat câteva vacanțe de lux, iar acum par mai fericiți ca niciodată.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte.

Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. 

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova.


loading...