Probleme în paradis pentru Lora și Ionuț Ghenu. Artista aruncă bomba: „Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit”

Lora și Ionuț Ghenu au o relație frumoasă, invidiată de mulți. Sunt împreună de mulți ani și se înțeleg de minune, dar, așa cum se întâmplă în orice cuplu, și ei mai traversează momente dificile din când în când. Artista a dezvăluit recent cum au reușit să depășească aceste obstacole și să facă relația să funcționeze bine.

07 feb. 2023, 09:31
Probleme în paradis pentru Lora și Ionuț Ghenu. Artista aruncă bomba: „Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit”

În urma divorțului de Dan Badea, cântăreața Lora și-a refăcut viața și lucrează cot la cot cu partenerul ei de viață, Ionuț Ghenu, alături de care trăiește și o frumoasă poveste de dragoste.

În urmă cu mai mulți ani, Ionuț Ghenu a hotărât să își părăsească fosta iubită, pe Doinița Oancea, după ce a întâlnit-o pe Lora, care avea să fie dragostea vieții lui. Artista spune că a fost aspru judecată în urma deciziei pe care au luat-o la acea vreme, însă aceasta a fost nevoită să păstreze liniștea, deoarece se afla sub un contract cu o televiziune care nu-i permitea să apară în scandaluri mondene.

Citește și Lora, prima reacție după ce a fost acuzată de fani că a destrămat o familie: „Multe femei nu fac acest pas, deși doresc acest lucru”

Cum au reușit Lora și Ionuț Ghenu să depășească momentele dificile din relație

După un timp, criticile s-au terminat, iar cei doi și-au găsit linișea. Acum sunt foarte fericiți și chiar se gândesc să facă următorul pas în relația lor. Cei doi parteneri trec și prin momente mai greu de gestionat din cauză că sunt tot timpul împreună, inclusiv la locul de muncă. Lora a mărturisit că dragostea i-a făcut să depășească aceste momentele dificile, acesta fiind secretul relației lor. Așa au reușit să funcționeze cei doi atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

„Dragostea noastră a supraviețuit pentru că a fost reală și am fost cât s-a putut de corecți. Mai departe de asta a fost mult zgomot de fond, la fel de real, dar deloc corect. Ne-am unit mai tare și am ales să ne vedem de treaba noastră. Faptul că lucrăm împreună ne-a adus și satisfacții, și tensiuni A fost nevoie de muuultă răbdare și de minimalizarea ego-ului ca să putem funcționa și profesional. Ionuț venind din alta zonă de management, cu mentalitatea aia clară că x + y = z, refuză să înțeleagă că în domeniul meu matematica e alta. Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit, la ce intensitate se purtau discuțiile. Una e să te susțină iubitul, alta e să lucrați împreună”, a dezvăluit artista pentru Viva.

Citește și Lora, explicații pe TikTok despre divorțul de Dan Badea: „Mi s-a întâmplat un abuz colectiv. Nu a spart nimeni nicio familie!”

Partenerul Lorei spune, la rândul său, că pe lângă neplăcerile aduse în relația lor de locul comun de muncă, Ionuț își admiră iubita pentru capacitățile intuitive pe care le are. „Lora are o intuiție care s-a dovedit mai performantă decât logica în anumite situații. E un domeniu dificil care te drenează emoțional și fizic, iar noi am fost de câteva ori în situația de a nu mai percepe corect realitatea pe fondul oboselii”, a declarat Ionuț Ghenu pentru  sursa citată.