Probleme mari pentru Nicolae Guţă. E suspect de CANCER la gât

Nicolae Guţă trece prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate. Manelistul ar fi suspect de cancer la gât.

RomaniaTV.net
08 iul. 2017, 07:48
Probleme mari pentru Nicolae Guţă. E suspect de CANCER la gât

Nicolae Guţă a slăbit foarte mult în ultima vreme, însă se pare că nu din motive estetice. Se pare că manelistul are mari probleme de sănătate şi se teme sa nu fie atins de blestemul care s-a abatut de la o vreme asupra cantaretilor din branşa sa: cancerul. Surse din anturajul lui Guţă, citate de Wowbiz, susţin ca acesta este suspect de cancer la gât şi că a mers deja la mai multe clinici din străinătate pentru mai multe opinii. Spaima lui Guţă de cancer este cu atât mai mare, cu cât fratele său a murit la vârsta de 43 de ani după ce a suferit de un cancer de piele care ulterior s-a extins şi la alte organe.

Totuşi, Nicolae Guţă neagă că ar avea probleme de sănătate, iar apropiaţii spun că ar fi din cauză că nu vrea să piardă cântări.

„Nu se pune problema să fi avut vreodată cancer la gât sau să fiu suspect de aşa ceva. Sunt mai răguşit, dar asta e din cauza eforturilor pe care le depun la cântări. Daca aş fi avut cancer nu aş mai putea cânta. Din fericire, nu se pune problema de o asemenea boală. Sunt bine, nu am probleme de sănătate de niciun fel”, a spus Nicolae Guţă în exclusivitate pentru spynews.ro.

Prima care a lansat zvonul că Nicolae Guţă ar avea cancer a fost Dana Roba, o fosta iubita a manelistului, în urmă cu cativa ani: „A fost in Austria la operatie la gat. Mie Guta mi-a spus ca are un cancer care i-a luat nastere in gat. Mi-a spus pe 2 februarie. Mi-a spus ca are cancer si ca este sigur ca i se dezvolta. Umbla cu plasa de medicamente dupa el”.

„Nu se pune problema să fi avut vreodată cancer la  gât sau să fiu suspect de aşa ceva. Sunt mai răguşit, dar asta e din cauza eforturilor pe care le depun la cântări. Daca aş fi avut cancer nu aş mai putea cânta. Din fericire, nu se pune problema de o asemenea boală. Sunt bine, nu am probleme de sănătate de niciun fel”, a spus Nicolae Guţă în exclusivitate pentru spynews.ro.


loading...