Probleme sexuale la bărbaţi

Pe umerii bărbaţilor se pune o presiune normală în zilele noastre când trebuie să atingă perfecţiunea în orice domeniu şi de aceea nu este de mirare că mulţi se confruntă cu probleme sexuale.

10 mart. 2019, 08:42
Probleme sexuale la bărbaţi

Teama de a nu greşi, teama de a nu fi performant inclusiv în pat îşi urmăreşte precum o umbră şi le creează probleme sexuale. Alături de aceşti factori psihici sunt şi factori fizici, boli etc. care nu fac decât să crească şi mai mult problemele sexuale.

Nu de puţine ori femeile se plâng că ele ajung la orgasm, nu însă şi partenerii lor ceea ce le creează un sentiment de vinovăţie şi frustrare în mod egal. Multe dintre ele nu ştiu cum să reacţioneze la faptul că soţul n-a avut orgasm: ar trebui să fie supărate sau deprimate? În plus, cum ar trebui să se simtă partenerul.

Bărbaţii care se confruntă cu probleme sexuale, mai exact nu ejaculează, au declarat că au alte experienţe psihologice, care pot fi numite orgasmice.
Unii dintre ei au descris senzaţiile ca fiind plăceri intense localizate în special în zona mediană a corpului urmate de un sentiment de uşurare, pe când alţii au spus că plăcerea le cuprinde întregul trup. Însă este greu de spus cât din aceste senzaţii sunt fizice şi cât psihice. Însă chiar dacă nu este vorba despre un orgasm normal în cazul lor, a fost înregistrate contracţii ale muşchilor pelvieni ca şi un ritm cardiac crescut alături de o creştere a tensiunii arteriale. Chiar dacă un bărbat nu are ejaculare asta nu înseamnă cu nu experimentează plăcerea orgasmică.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro.


loading...