Profa de mate a făcut sex cu elevul ei. A fost dată pe mâna poliţiei chiar de către fiica ei FOTO

Alberta Padilla (52 de ani) a fost arestată săptămâna trecută în San Antonia, Texas, după ce s-a aflat că întreţinea relaţii sexuale cu unul dintre elevii ei.

08 sept. 2017, 11:13

Femeia, care este profesoară de matematică, a fost dată în vileag chiar de către fiica ei, scrie click.ro. Alberta a recunoscut în faţa poliţiştilor că a făcut sex de mai multe ori cu un elev în vârstă de 17 ani.

Citeşte şi SEXY-PROFESOARA de matematică, filmată pe ascuns de elevii săi. Clipul a aprins imaginaţia bărbaţilor VIDEO

Mai mult, femeia le-a spus anchetatorilor că au întreţinut relaţii sexual chiar şi într-un parc din oraş, scrie Daily Mail.

Se pare că cei doi s-ar fi „iubit” de peste 20 de ori în decursul unui an. Padilla le-a mai spus poliţiştilor că băiatul s-a mutat în casa ei în 2016, iar ea a început să aibă sentimente pentru el.

Fiica Albertei a aflat de relaţie după ce a citit conversaţiile mamei ei de pe telefon şi tot ea a mers la poliţie şi a povestit tot.

Citeşte şi O profesoară a avut o relaţie amoroasă cu un elev de 17 ANI. Ce a păţit femeia de 35 DE ANI

Alberta este profesoară la liceul „Lady Bird Johnson”, însă dreptul de a profesa i-a fost retras după ce s-a aflat de grozăvie.

Acum femeia este arestată în penitenciarul Bexar şi o aşteaptă un lung proces. Instanţa a stabilit deja o cauţiune de 20.000 de dolari.

 


loading...