Profa s-a culcat cu eleva şi apoi a cuplat-o cu iubitul ei. Ce a urmat

Educație sexuală pe viu într-un liceu din Otara, Auckland, Noua Zeelandă. O profesoară și-a pierdut licența de a preda după ce s-a implicat în mai multe activități intime cu studenții minori.

19 dec. 2016, 09:50

Femeia s-a culcat cu o elevă de 17 ani, pe care a cuplat-o apoi cu partenerul ei de viață. Profesoara și minora au continuat relațiile pentru mai mult timp, potrivit The Daily Mail. Kairi Jasmine Kay a invitat-o pe adolescentă la ea acasă, unde a pus-o să privească în timp ce ea și partenerul ei făceau sex. Apoi, profesoara i-ar fi permis iubitului ei să facă sex cu eleva.

După un anumit timp, tânăra a vrut să pună punct relației cu Kairi, însă aceasta ar fi continuat să o sune și să plângă la telefon. „Drept rezultat, eleva s-a simțit prost și a acceptat să continue relațiile sexuale”, se arată în decizia Tribunalului Disciplinar al Profesorilor din Noua Zeelandă.

Totul s-ar fi petrecut spre sfârșitul anului 2015, însă povestea a ieșit la iveală abia după ce eleva i-a povestit cele întâmplate unui alt profesor, în martie 2016. Kairi a fost trimisă în concediu fără plată și și-a dat demisia la scurt timp după aceea.

Alte plângeri au fost formulate împotriva profesoarei după ce, în timpul unei excursii, aceasta ar fi lăsat trei elevi minori să consume băuturi alcoolice.


loading...