Profesorul de la Liceul Jean Monnet, reţinut pentru raport sexual cu o elevă minoră

Profesorul de educaţie fizică de la Liceul Teoretic "Jean Monnet" din Capitală, acuzat de părinţii unei eleve că ar fi agresat-o sexual pe adolescentă în timpul unei excursii şcolare, a fost reţinut pentru 24 de ore. Dascălul este cercetat pentru întreţinere de raport sexual cu o minoră, faptă pedepsită cu închisoarea de la 3 la 18 ani.

RomaniaTV.net
04 nov. 2011, 18:18
Profesorul de la Liceul Jean Monnet, reţinut pentru raport sexual cu o elevă minoră

Profesorul de educaţie fizică de la Liceul „Jean Monnet” dinCapitală, reţinut vineri după-amiază, va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Părinţii unei eleve de la Liceul Teoretic „Jean Monnet” îl acuză pe profesor că ar fi agresat-o sexual pe fiica lor în timpul unei excursii şcolare. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, eleva, care este minoră, s-a prezentat joi seară la Secţia 1 Poliţie însoţită de părinţi şi a depus plângere împotriva profesorului de 26 de ani, acuzându-l că a violat-o în timp ce se afla în excursie la Predeal.

„Fata a fost îndrumată către Institutul Naţional de Medicină Legală, cercetările sunt în faza preliminară”, a spus Diana Sarca.

Profesorul a fost audiat vineri de poliţiştii de la Secţia 1 din Capitală. În paralel, a fost deschis o anchetă la Liceul Jean Monnet pentru a analiza modul în care a fost organizată excursia şi împrejurările în care s-au produs faptele reclamate de familia elevei.