Profeţia ascunsă din Biblie care anunţă APOCALIPSA. Ce se va întâmpla cu Soarele şi Luna

Teoriile despre Sfârșitul Lumii sunt foarte răspândite și, deși multe s-au dovedit a fi neadevărate, ele încă suscită un mare interes.

01 feb. 2018, 14:40
Profeţia ascunsă din Biblie care anunţă APOCALIPSA. Ce se va întâmpla cu Soarele şi Luna

Biblia descrie Apocalipsa ca pe o împărțire a lumii pe care o cunoaștem în două, scrie huff.ro. Într-o parte vor fi cei merituoși, care vor fi salvați și chemați în Ceruri la Dumnezeu, iar în cealaltă parte, cei lipsiți de credință care vor rămâne să îndure chimurile pentru faptele lor.

Citeşte şi Patriarhul Kiril: Trebuie să fii orb să nu vezi că se apropie Apocalipsa

În Apocalipsa lui Ioan 12:1, al 12-lea semn care va prezice Sfârșitul Lumii este apariția unei femei care va fi îmbrăcată precum Soarele, cu Luna la picioare și cu o coroană de 12 stele pe cap.

O teorie izvorâtă din acest verset spune că este vorba despre un fenomen astral de aliniere a constelațiilor Leu și Fecioară, care, împreună cu alte planete, vor aduce împlinirea acestei profeții.

Cei care susțin această teorie spun că femeia menționată aici este constelația Fecioarei, iar coroana de stele reprezintă constelația Leului.

Citeşte şi Profeţia de la Muntele Athos. Când se va apropia venirea lui Antihrist, mintea omului va fi în întuneric, din cauza patimilor trupeşti

Părerile sunt împărțite cu privire la această teorie. Mai sunt și oameni care spun că Apocalipsa va avea loc în două părți, de 7 ani între acestea, cu o perioadă grea, extrem de nefavorabilă, în timpul căreia Antihristul va aduce distrugere asupra Omenirii.