Profeţia cutremurătoare făcută de Nostradamus pentru noul an. Ce se întâmplă cu România în 2021

Nostradamus a prevestit încă din secolul al XVI-lea ce urmează să se întâmple pe pământ după pandemia de coronavirus. După ce fenomenul distrugerilor pierde din amploare, din 2021 se creează totuși premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale.

RomaniaTV.net
25 dec. 2020, 19:55
Profeţia cutremurătoare făcută de Nostradamus pentru noul an. Ce se întâmplă cu România în 2021

Profeţia cutremurătoare făcută de Nostradamus pentru noul an. Potrivit unor experți în astrologie și în opera lui Nostradamus, celebrul prezicător ar fi scris, în catrenele sale ascunse, că viitorul Planetei ar fi sumbru.

Profeţia cutremurătoare făcută de Nostradamus pentru noul an. Ce se întâmplă cu România în 2021

Asupra omenirii se va abate o multitudine de dezastre naturale, la care se vor adăuga posibile războaie și schimbări neașteptate pe plan politic. Astfel, in anul 2021 apar conflicte armate între multe ţări. Vor dura chiar până în anul 2041. România va fi cucerită de Rusia.

1. Foamete de proporții biblice. Nostradamus a prezis că primele semne ale sfârșitului lumii vor fi: foametea, cutremurele, diferite boli și epidemii, care deja se întâmplă din ce în ce mai frecvent. Pandemia de Coronavirus din 2020 reprezintă începutul unei serii de evenimente nefericite, care vor afecta populația globului.

2. Un cutremur devastator va avea loc în California. Nostradamus prezice că un cutremur de mari proporții va lovi Lumea Nouă (,,ținuturile vestice”), iar California este plasată acolo unde probabil se va întâmpla. Conform astrologilor, ,,Mercur în Săgetător, Saturn ascendent’’, data următoare când planetele vor fi în această poziție pe cer va fi pe 25 noiembrie 2021.

3. O cometă va ajunge foarte aproape de Terra. Acest eveniment va cauza cutremure și alte dezastre naturale, care pot fi deduse din catrenul: În cer, unul vede foc și o urmă lungă de scântei.

Conform unor interpretări la Nostradamus, încă din 1993 energiile negative au început să degradeze societățile. Expresia acestei degradări a reprezentat-o accentuarea laturii materialiste a oamenilor. Degradarea omenirii s-a produs cu o intensitate și o viteză fără precedent.

Evenimentele de proporții cataclismice și vremurile foarte tulburi care ne așteaptă sunt expresia luptei dintre bine și rău care va caracteriza perioada următoare.

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

Citeşte şi: Nostradamus, previziuni pentru anii următori: „Locuitorii trebuie să se pregătească pentru un cutremur major”