Profu’ de sex de la Monnet vrăjea mai multe eleve. Vezi ce tehnică de agăţat avea

Dezvăluiri picante ies la iveală despre "stilul de agăţat" practicat de Dan Octavian Vişan, fostul profesor de sport de la Liceul "Jean Monnet" din Capitală. Din rechizitoriul procurorilor reiese că tânărul profesor avea un limbaj provocator, deloc potrivit în conversaţiile purtate cu elevele sale.

RomaniaTV.net
07 ian. 2012, 11:31
Profu’ de sex de la Monnet vrăjea mai multe eleve. Vezi ce tehnică de agăţat avea

Fie că era vorba de discuţii purtate direct sau pe messenger, Dan Octavian Vişan nu avea nicio limită atunci când venea vorba de cucerit.

Oana, eleva din cauza căreia profesorul de sport a ajuns după gratii, le-a povestit procurorilor detaliat despre cum a agăţat-o Dan Octavian Vişan.

„Am plecat din club şi la jumătatea drumului profesorul m-a ajuns, m-a luat în braţe întrucât drumul era alunecos. Când am ajuns în cameră, profu’ m-a împins în perete şi mi-a spus că l-am înşelat în discotecă stând de vorbă cu alt băiat. I-am spus că e nebun şi psihopat (…) Mi-a spus că mă iubeşte, dar că e un amărât, întrucât câştigă decât 9 milioane şi nu mă poate scoate la un suc”, a declarat Oana anchetatorilor.

În schimb, profesorul le-a prezentat procurorilor o variantă ceva mai romantică. „I-am cerut permisiunea să o sărut, a acceptat. M-a tras după ea, după care am întreţinut relaţii sexuale 15 minute”, a susţinut Vişan.

Oana nu a fost singura elevă „vrăjită” de farmecele tânărului profesor. Procurorii au depus la dosar o conversaţie purtată între Sabrina, o prietenă a Oanei, şi Octavian Vişan.

Sabrina: Sunt sătulă de relaţii pasagere. Am nevoie de cineva care să mă protejeze şi să mă respecte.
Octavian: Frumos! Toţi ne dorim asta. Dar hai să-ţi spun ceva. Ceea ce cauţi tu nu mai există.
Sabrina: Probabil o să rămân numai cu vrutul.
Octavian: Nu mai crede în aşa vorbe frumoase. (…) Ai 17 ani, iubita. La 20 o să ai cinci copii şi 2 pe drum în ritmul ăsta. Carpe diem, cât eşti tânăra.
………
Octavian: Aş aştepta o divă ca tine 1000 de ani în Siberia cu cucul gol, îngheţat, doar pentru o singură clipă de căldură alături de trupul tău.