PROGNOZA METEO: Iarna se întoarce, se va depune STRAT DE ZĂPADĂ în Bucureşti. HARTA interactivă a ninsorilor

PROGNOZA METEO: Valul de aer polar pătrunde în românia și aduce un episod de iarnă în toată regula, cu ninsori și temperaturi de până la -20 de grade în zona de munte. Va ninge în aproape toată ţara, inclusiv la Bucureşti.

21 feb. 2019, 06:16
PROGNOZA METEO: Iarna se întoarce, se va depune STRAT DE ZĂPADĂ în Bucureşti. HARTA interactivă a ninsorilor

PROGNOZA METEO: Bucuraţi-vă de această primăvară aparentă cât mai puteţi. Se întoarce frigul în vieţile noastre, iar potrivit meteorologilor, până în martie o să avem parte de încă un episod de iarnă.

În weekend va fi ger și vom avea parte de temperaturi negative în cea mai mare parte a ţării. Cel mai frig va fi în depresiuni, pe unde vor fi şi -20 de grade, iar în rest până la – 14 grade.

De asemenea, se anunţă vânt puternic cu viteze de 50-60 de kilometri pe oră în zonele joase şi de până la 80 de kilometri pe oră la munte.

Vestea bună este că la sfârşitul lunii februarie şi în primele zile din martie vom avea parte temperaturi mai mari decât în mod normal.

Dar este posibil să mai fie câteva episoade izolate de iarnă între 1 şi 8 martie, cu ploaie şi chiar lapoviţă şi ninsoare.

PROGNOZA METEO VINERI  BUCUREŞTI

Vremea va continua să se răcească, iar cerul va fi mai mult noros. Temporar se vor semnala precipitații, sub formă de ploaie, ziua, iar seara și noaptea, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul se va intensifica treptat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -7…-6 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească.

 

PROGNOZA METEO SAMBATA LA BUCUREŞTI

Vremea va deveni mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului. Vântul va mai avea unele intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de -7…-6 grade, mai scăzută în zona preorășenească.