Propunere indecentă 2: Kelly Brook, ofertată de un miliardar francez pentru o noapte

Un miliardar francez a dat buzna într-o şedinţă foto a manechinului Kelly Brook, ce se desfăşura într-un hotel, şi i-a propus acesteia să fie a lui o noapte, pretextând că are bani. Miliardarul a fost poftit respectos afară din hotel de către persoanalul de securitate. Scena a fost parcă rupTă din filmul american „Propunere Indecentă”.

RomaniaTV.net
24 mai 2012, 09:53
Propunere indecentă 2: Kelly Brook, ofertată de un miliardar francez pentru o noapte

Zilele trecute, în timpul unei şedinţe foto, viaţa manechinului de lenjerie intimă Kelly Brook, a început să semene izbitor cu o scenă din filmul „Propunere indecentă”, informează perfecte.ro.

Fan înfocat, miliardarul în vârstă de 30 de ani nu a ţinut cont de şedinţa foto şi i-a propus manechinului să fie a lui pentru o noapte, întrucât are bani.

„Doar o noapte, te rog. Am bani”, a spus miliardarul. După ce a fost poftit afară de securitatea hotelului, Kelly Brook a continuat şedinţa foto ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În filmul american, miliardarul şi-a atins scopul, s-a ales cu femeia după ce a plătit un milion de dolari pentru o noapte de dragoste. Realitatea nu a bătut filmul, iar miliardarul francez nu s-a ales cu nimic, în ciuda miliardelor pe care le deţine.