Protest fata de abuzurile făcute de mogulul Maricel Păcuraru şi magistratul Cătălin Oprea care amână judecarea procesului său

Revolta romanilor continua fata de cei care își bat joc de justitie! Oamenii ies în strada și spun ca protestează fata de abuzurile făcute de mogulul Maricel Păcuraru si judecatorul care face orice e nevoie pentru a-l scăpa de pușcărie. Desi are de ani buni dosar în instanță pentru mai multe infracțiuni, judecatorul a amânat procesul pana acum de zeci de ori.

21 feb. 2021, 11:09
Protest fata de abuzurile făcute de mogulul Maricel Păcuraru şi magistratul Cătălin Oprea care amână judecarea procesului său
Protest fata de abuzurile făcute de mogulul Maricel Păcuraru şi magistratul Cătălin Oprea care amână judecarea procesului său

Justitia din Romania este facuta praf de un infractor de abia eliberat din puscarie, unde a stat trei ani si a iesit cu ajutorul unui blat: Maricel Pacuraru proprietarul Realitatea Plus. Fost partener al lui Sorin Ovidiu Vantu, culmea pe care l-a furat si escrocat, Maricel Pacuraru a avut mai multe condamnari la inchisoare cu executare pentru multiple infractiuni.

În trecut a fost si gratiat de presedintele de atunci al României, Emil Constantinescu. Acum el are de 5 ani de zile un dosar pe rol la Tribunalul Municipiului Bucuresti, dar care inca nu s-a judecat, deoarece a reusit sa obtina 42 de amanari.

 

Cine e judecătorul Cătălin Oprea care a dat 42 de amânări în 5 ani în dosarul lui Maricel Păcuraru cu Loteria Română

Judecătorul Cătălin Oprea face parte din Secţia I Penală a Tribunalului Bucureşti unde a fost repartizat dosarul lui Maricel Păcuraru, acuzat de păgubirea Loteriei Române, au precizat surse sub protecţia anonimatului pentru România TV.

Patronul Realitatea PLUS urmează să se prezinte din nou în faţa instanţei, pe 22 februarie, când este programat următorul termen. Pe 25 ianuarie, magistratul Cătălin Vasilică Oprea a amânat cauza, iar şedinţa de judecată a fost încheiată pentru a fi analizate probele.

Cătălin Oprea a luat aceeaşi hotărâre şi la precedentul termen din 14 decembrie 2020. Maricel Păcuraru a mai obţinut o amânare pe 2 noiembrie 2020, motivul invocat fiind administrarea de noi probe la dosar.

De asemenea, în timpul stării de urgenţe decretate din cauza coronavirusului, judecătorul Oprea a amânat luarea unei decizii în cazul lui Maricel Păcuraru şi pe 6 aprilie. La acea vreme, motivul invocat a fost cel al lipsei apărării, conform datelor publicate pe portalul instanţelor.

Citeşte şi: Romprest îl acuză pe Maricel Păcuraru, patronul Realitatea PLUS, că a încercat să preia conducerea companiei cu acte false

 

Maricel Păcuraru, despre fraudele de peste 5 milioane de euro de la Loteria Română. “Aștept ca Parchetul să îmi demonstreze vinovăția”

În martie 2017, Maricel Păcuraru a declarat în fața instanței că este „total nevinovat”. Mogulul media a spus că aşteaptă ca procurorii să îi dovedească vinovăţia, după ce a fost întrebat de un magistrat dacă recunoaşte acuzaţiile din dosarul în care a fost trimis în judecată pentru prejudicierea Loteriei Române cu peste 5 milioane de euro, conform procurorilor DNA.

“Mă consider total nevinovat. Am rugămintea, pentru că am probleme de sănătate, să nu particip la proces. Aștept ca Parchetul să îmi demonstreze vinovăția. Nu vreau să dau declarații în cauză”, a spus Maricel Păcuraru în fața judecătorului, conform Vocea.biz.


loading...