PSD, înaintea deschiderii noului an şcolar: Primarul Devei anunţă ​că în cazul în care şcolile nu vor avea apă caldă şi căldură, nu va fi vina administraţiei locale

PSD Deva atrage atenţia că, în contextul deschiderii şcolilor pe 13 septembrie, primarul municipiului Deva liberalul Florin Oancea a informat că, în cazul în care şcolile nu vor avea apă caldă şi căldură, nu va fi vina administraţiei locale, ci responsbilitatea în curtea unităţilor de invăţământ.

19 aug. 2021, 14:08
PSD, înaintea deschiderii noului an şcolar: Primarul Devei anunţă ​că în cazul în care şcolile nu vor avea apă caldă şi căldură, nu va fi vina administraţiei locale

A rămas mai puțin de o lună de zile până la începerea noului an școlar, iar Primăria Municipiului Deva vine cu o altă lovitură pentru elevi și profesori, acuză PSD.

Social-democraţii atrag atenţia că, în contextul deschiderii şcolilor pe 13 septembrie, primarul municipiului Deva liberalul Florin Oancea a informat că, în cazul în care şcolile nu vor avea apă caldă şi căldură, nu va fi vina administraţiei locale, ci responsbilitatea în curtea unităţilor de invăţământ.

Citeşte şi: Masă caldă pentru preşcolarii şi elevii din 150 de unităţi de învățământ şi în anul şcolar 2021 – 2022

„Într-un comunicat de presă din 17 august 2021, domnul primar, Florin Oancea, informează devenii că în cazul în care școlile 𝐧𝐮 𝐯𝐨𝐫 𝐚𝐯𝐞𝐚 apă caldă și căldură, 𝐧𝐮 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐯𝐢𝐧𝐚 administrației locale, plasând responsabilitatea în curtea unităților de învățământ.
Până la momentul închiderii Termocentralei Mintia, nu au ieșit cu un astfel de punct de vedere, ba mai mult, au susținut cu tărie că problema apei calde și a căldurii din școlile din Municipiul Deva va fi rezolvată, fără să ne spună nimic de acest aspect și anume că nu este responsabilitatea primăriei.
În fapt, își arată incompetența și nepăsarea față de 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗶 și 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝗼𝗿𝗶𝗶 care, pe 13 septembrie, vor începe un nou an școlar, în sălile de clasă.
Ce se va întâmpla cu ei? Cel mai probabil, în cazul în care problema nu va fi remediată, vor fi nevoiți să continue școala în sistem online, pierzând încă un an școlar din cauza nepăsării. Asta vă doriți?”, a transmis PSD Deva.

Citeşte şi: Un deputat PSD cere Guvernului să intervină în problema de la Termocetrala Mintia: Menţinerea ei în proprietate publică nu este o ambiție, ci o necesitate