Pune un ou crud într-un pahar, pe noptieră, înainte de culcare. Rezultatul e uimitor! Secretul dezvăluit de Lidia Fecioru

Nu doar o gândire pozitivă, meditație și exercițiile de yoga ne scapă de energiile negative. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru dezvăluie o metodă mai puțin știută.

16 ian. 2022, 17:00
Pune un ou crud într-un pahar, pe noptieră, înainte de culcare. Rezultatul e uimitor! Secretul dezvăluit de Lidia Fecioru

Pune un ou crud într-un pahar, pe noptieră, înainte de culcare. Lidia Fecioru spune că pentru asta avem nevoie de un ou, iar procedura e una destul de ușoară și durează aproximativ cinci minute.

Pune un ou crud într-un pahar, pe noptieră, înainte de culcare. Rezultatul e uimitor! Secretul dezvăluit de Lidia Fecioru

„Una dintre metodele de curățare și a organismului, dar și a spațiului, pentru că oul este celulă vie, e foarte important să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim ușor pe tot ce înseamnă corpul nostru. Nu contează ordinea sau direcția, ci să mergi pe tot corpul. E bine să faci chestia asta vreo 5 minute, după care să-l spargi și să-l arunci.

Dacă vrem ca toate energiile și toate bolile sau neajunsurile din corpul nostru să dispară, luăm un pahar de sticlă, mai înalt, fără model, curat, spargem un ou în el, dar gălbenușul să rămână întreg și turnăm apă peste el. Și-l punem pe noptieră la capul nostru seara.

Veți vedea că face niște bulbuci în apă care sunt legați de ou cu câte un fir. Aici îți dau explicația de ce când se duc la vrăjitoare li se zice ‘dom’le, am stricat oul și era negru. Ele iau energia de pe om cu oul, pentru că îl poartă pe corpul uman și oul captează informațiie pentru că el este un captator”, a spus Lidia Fecioru.

Citește și: Lidia Fecioru şi-a părăsit soţul în noaptea nunţii! Ce a aflat chiar atunci despre amanta acestuia
 

Lidia Fecioru este originară din Republica Moldova, ea a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România. A practicat mai multe meserii de-a lungul timpului, însă ceea ce face în prezent a consacrat-o în ochii telespectatorilor.

De-a lungul timpului, Lidia Fecioru a fost coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură și, în cele din urmă, bioenergoterapeut. Originară din Republica Moldova, la 18 ani, Lidia Fecioru s-a căsătorit, după care au venit pe lume și copiii. În acest timp, vreme de șase ani, a fost coafeză. Cu toate acestea, în timp ce muncea, a reușit să urmeze cursurile prin corespondență ale Școlii de Cultură și de Arte, după care a absolvit Facultatea de Regie – Teatru – Film.

Citește și: Lidia Fecioru a dezvăluit secretul. Iată ce trebuie să faci ca să ţi se împlinească orice dorinţă: Doar trebuie să foloseşti corect!