Radu Mazăre, desfigurat de operaţiile estetice FOTO

Radu Mazare nu pare prea afectat de problemele pe care le are cu justitia. Primarul auto-suspendat al Constantei a devenit aproape de nerecunoscut din cauza operatiilor estetice.

01 ian. 2016, 10:34

Radu Mazare de acum 10 ani nu mai are aproape nici o legatura cu cel de azi. Dupa mai multe mandate la conducerea orasului de la malul Marii Negre, politicianul de 47 de ani a suferit o transformare incredibila.

Citeste si Radu Mazăre nu mai pleacă în Thailanda sau Madagascar: „Nu am timp şi minte pentru sărbători”

Mazare a descoperit avantajele chirurgiei estetice si a apelat la mai multe interventii in incercarea de a intineri. Din pacate, acestea incep sa fie mult prea evidente, fostul edil avand un aspect evident artificial, asa cum se poate vedea intr-o fotografie recenta, in care Mazare s-a pozat alaturi de Tania Budi.

Specialistii au identificat mai multe tipuri de operatii estetice pe care Mazare le-a efectuat in ultimii ani.

El si-a operat pleoapele (blefaroplastie), interventie care duce la eliminarea excesului de piele de pe pleoapele superioare si a echimozei de pe pleoapele inferioare.

De asemenea, el si-a facut un implant de par, eliminand din efectele chelirii de care suferea in urma cu cativa ani. Specialistii sunt de parere ca Mazare a apelat si la injectii cu botox in zona pometilor si o corectie a santuri nazolabiale (in zona nasului).