Raluca Bădulescu a ajuns piele şi os. Cum arată vedeta în pantaloni scurţi la 47 de kilograme

Raluca Bădulescu cântărea în urmă cu câțiva ani peste 100 de kilograme, dar era nemulțumită de aspectul său fizic, așa că a decis să apeleze la o operație de micșorare a stomacului și a reușit astfel să ajungă la o siluetă fabuloasă.

28 nov. 2022, 23:06
Raluca Bădulescu a ajuns piele şi os. Cum arată vedeta în pantaloni scurţi la 47 de kilograme

Raluca Bădulescu a ajuns cântărească 47 de kilograme, ceea ce pentru mulți ar însemna o schimbare mult prea drastică. În schimb, Raluca Bădulescu recunoaște că se simte bine și chiar spune că nu o interesează părerea celor din jur.

Secretul prin care Raluca Bădulescu reușește să se mențină la 47 de kilograme. Vedeta Kanal D nu a renunțat la zahăr și nici la dulciuri

Vedeta Kanal D spune că în perioada pandemiei a pus 10 kilograme, dar le-a dat jos chiar dacă nu a renunțat în totalitate la dulciuri. Are însă grijă să numere caloriile în așa fel încât să nu depășească 1000 zilnic.

„Acum când consider că am reușit în viață, primesc pe Instagram S-a dezgropat asta, Mumie, Zici că-i vie, Ți-ai uitat coșciugul acasă. Văd tot felul de comentarii din astea și mă gândesc, frate, oricum o dai, nu e bine”, a mărturisit Raluca.
Raluca Bădulescu: „Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile”

@kanaldromania

Raluca Bădulescu atrage toate privirile cu silueta ei de 47 kg.#kanaldromania #bravoaistil #regina

♬ original sound – KANAL D România

„Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare. Mie îmi plac dulciurile mult. Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi.

Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată. Adică le balansez în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. Jur, chit că se topește că e vară. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu”, a declarat Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu are talie de model. Ce mănâncă acum jurata de la „Bravo, ai stil!”: „Mă simt foarte bine”

Raluca Bădulescu a ajuns la frumoasa vârstă de 48 de ani, iar de-a lungul timpului a trecut prin transformări uriașe în privința imaginii sale. Vedeta a mărturisit în repetate rânduri că nu ascultă de cârcotași și că se simte bine în pielea sa, deși este conștientă de glumele urâte primite în mediul online despre kilogramele pe care le are acum.

Jurata de la emisiunea ,,Bravo, ai stil” a venit cu o nouă postare prin care arată că nu vrea să schimbe nimic la silueta sa indiferent de răutățile din jur. Aceasta s-a lăsat filmată într-un body elegant care era accesorizat doar cu o geacă de blugi și o pereche de pantofi. Chiar Vica Blochina a fost de partea gurilor rele și i-a scris că ,o ia vântul’.