Raluca Pastramă, reacţie SURPRINZĂTOARE despre declaraţia de dragoste făcută de Oana Zăvoranu lui Pepe

Oana Zăvoranu a uimit pe toată lumea cu declaraţia sa de dragoste adresată fostului ei soţ. Pentru că ceea ce a declarat vedeta, de curând, a fost cu totul wow, Raluca Pastramă, soţia actuală a lui Pepe a declarat pentru WOWBiz că spusele Oanei Zăvoranu nu o deranjează absolut deloc, ba din potrivă.

RomaniaTV.net
02 mart. 2015, 11:37
Raluca Pastramă, reacţie SURPRINZĂTOARE despre declaraţia de dragoste făcută de Oana Zăvoranu lui Pepe

Dacă toată lumea se aştepta ca Pepe şi soţia sa, Raluca Pastramă să reacţioneze într-un mod foarte dur cu privire la declaraţiile făcute de Oana Zăvoranu, cei doi au fost foarte normali în declaraţii.

Declaraţia EMOŢIONANTĂ a lui Pepe despre sarcina soţiei sale

Dacă Pepe a spus că ceea ce fosta sa soţie a declarat despre el este destul de neimportant, deoarece el are alte priorităţi, Raluca Pastramă este chiar mândră de soţul ei, pentru că deşi este însurat poate face cuceriri.

„Nu sunt geloasă. Soţul meu nu mi-a dat niciodată motive să fiu geloasă, ba din contră, îmi arată că eu şi fetiţa noastră Maria suntem totul pentru el. Am mare încredere în el. Mă bucur că femeile îl iubesc pe soţul meu, e un bărbat frumos şi talentat. Şi mă bucur că e soţul meu”, a declarat Raluca Pastramă.

Citeşte şi  Sarcină cu probleme pentru soţia lui Pepe, Raluca Pastramă