Raluca Pastramă, prima reacţie după ce Pepe s-a afișat cu NOUA IUBITĂ. De la divorţ au trecut doar 4 LUNI

Pepe s-a afişat pentru prima dată în public alături de noua femeie din viața lui. Cei doi au petrecut în week end la o terasă alături de prieteni, apoi au fost surprinși sărutându-se.

15 iun. 2021, 10:57
Raluca Pastramă, prima reacţie după ce Pepe s-a afișat cu NOUA IUBITĂ. De la divorţ au trecut doar 4 LUNI

Raluca Pastramă, prima reacţie după ce Pepe s-a afișat cu NOUA IUBITĂ. Fosta soție a cântărețului a aflat despre situația amoroasă a artistului şi că Yasmine e noua femeie din viața lui.

Raluca Pastramă, prima reacţie după ce Pepe s-a afișat cu NOUA IUBITĂ

Fosta soție a lui Pepe a avut o primă reacție după ce artistul s-a afișat alături de noua femeie din viața lui la doar patru luni de la divorț. „Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!”, a spus Raluca Pastramă pentru Playtech.

Pepe și noua sa iubită surprinși într-un sărut pătimaș. Femeia care l-a pus pe jar pe latino-lover-ul României

Aceasta a mai dezvăluit că ea a fost cea care a pus punct căsniciei cu cântărețul deoarece simțea că lucrurile nu mai funcționau în relația lor de ceva vreme: „Am luat greu decizia, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere. Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră, dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!”.

Pepe și Raluca au împreună două fiice, Rosa și Maria.