Raluca Podea este în doliu. Tatăl blondinei a murit: „Te rog, Doamne, lasă-l să doarmă în braţele tale iubitoare”

Raluca Podea este în doliu. Fosta concurentă de la MasterChef trece prin clipe grele după ce tatăl ei s-a stins din viaţă. Vestea tristă a dat-o chiar ea, pe reţelele de socializare, unde a postat un mesaj de adio.

10 mai 2022, 11:24
Raluca Podea este în doliu. Tatăl blondinei a murit: „Te rog, Doamne, lasă-l să doarmă în braţele tale iubitoare”

Raluca Podea este în doliu. Duminică dimineaţă, vedeta a împărtăşit cu prietenii virtuali o veste extrem de tristă şi anume că tatăl său a decedat, din cauza unei tumori pe care o avea la stomac.

Timp de trei ani, tatăl blondinei s-a luptat cu boala până în ultimul moment. Deși medicii nu au fost prea optimiști, acesta a reușit să ducă boala pe picioare ani buni. Tratamentele primite și grijă cu care a fost tratat au dat rezultate, până acum.

Citeşte şi: Raluca Podea, cu sânii la vedere în direct la TV. Cum a apărut fosta iubită a lui Florin Pastramă FOTO

Raluca Podea este în doliu

Din nefericire, boala nemiloasă nu a putut fi învinsă. Cu ultimele puteri, Raluca Podea a scris câteva rânduri în memoria tatălui ei, mesaj în care îşi ia rămas-bun. ”Doamne! Te rog, ţine-l pe Tata în braţele tale iubitoare şi lasă-l să se odihnească în pace în raiul tău frumos. De asemenea, anunţă-l că fiul/fiica lui îl ţine mereu în rugăciunile sale.

Te rog, Doamne, lasă-l pe tatăl meu să doarmă în braţele tale iubitoare. Dumnezeu să te odihnească în pace şi lumină!”, a scris Raluca Podea pe Facebook.

Raluca Podea l-a uitat pe Florin Pastramă

Raluca Podea a avut o relație cu Florin Pastramă, însă cei doi s-au despărţit după ce bărbatul a început o idilă cu Brigitte Sfăt pe durata filmărilor de la show-ul  Ferma, de la Pro TV.

Pe o rețea de socializare, blonda a postat o fotografie în care apare sărutându-se pasional cu noul bărbat din viața ei. „Eu nu pot să mă prefac, sunt bine, sunt fericită”, a spus Raluca Podea. Bărbatul este originar din Brăila. Tânărul este un prosper afacerist care s-a remarcat în lumea bună din Capitală după ce a intrat în grațiile unor celebre domnișoare.