Răsturnare de situaţie. Alina Sorescu nu a divorţat de Alexandru Ciucu: „Se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu și-ar dori ca fiicele lor să fie afectate de sfârșitul mariajului dintre ei. La momentul de față, fiicele au rămas în grija mamei, iar Alexandru Ciucu a obținut drepturi de vizitare.

09 dec. 2022, 10:22

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu nu au divorţat încă oficial.  „Urmăm pașii stabiliți de instanță”,  a declarat avocata artistei, care a oferit detalii despre proces:

De ce nu a divorțat Alina Sorescu de Alexandru Ciucu, după ce cântăreața a inițiat procedura legală la începutului anului. Artista de muzică ușoară și creatorul de modă au format unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz. Din mariajul lor s-au născut două fiice superbe, Carolina, în vârstă de opt ani, și Raisa, șase ani. Mulți au fost surprinși când s-a aflat Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ales să divorțeze.

Alina Sorescu rupe tăcerea după divorţul de Alexandru Ciucu: „Strâng durerea-n pumni”
Pentru Alina Sorescu sfârșitul căsătoriei cu Alexandru Ciucu, tatăl fiicelor ei, a fost o lovitură puternică. Divorțul a devenit cu atît mai dificil, în momentul în care artista și-a exprimat dorința de a avea custodie completă.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu trec printr-un proces de divorț destul de complex, la mijloc fiind bunăstarea celor două fiice ale lor. Deși actele de divorț au fost depuse la începutul anului, divorțul nu a fost finalizat nici până în ziua de azi. Avocata Alinei Sorescu, Nicoleta Popescu, a oferit câteva informații despre motivele pentru care procesul a fost prelungit.

S-a aflat motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Ce spunea designerul despre soţia lui: „A fost temerea cea mai mare”

„Nu e un proces atipic. Nu vă pot oferi detalii, fiindcă există o confidențialitate avocat-client, dar nu e nimic ieșit din comun. Următoarea înfățișare pe fond e prevăzută pentru luna ianuarie a anului viitor. Urmăm pașii stabiliți de instanță’, a declarat avocata, pentru Playtech.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu și-ar dori ca fiicele lor să fie afectate de sfârșitul mariajului dintre ei. La momentul de față, fiicele au rămas în grija mamei, iar Alexandru Ciucu a obținut drepturi de vizitare.

„Se știe deja public că instanța a decis perioada de vizitare a copiilor de către tatăl acestora. Informația e publică pe site-ul Judecătoriei Buftea’, a mai adăugat avocata pentru sursa citată anterior.

Citeşte şi: El e bărbatul misterios care îi e alături Alinei Sorescu și o ajută cu orice, după despărțirea de Alexandru Ciucu. Primele imagini, cum au fost surprinși împreună – FOTO

Alina Sorescu: „Nu mă gândeam să ajung în situația asta”
După despărțirea definitivă de Alexandru Ciucu, prioritatea principală pentru Alina Sorescu au fost copiii ei. „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare, precizat Alina Sorescu, pe conturile ei sociale.

Artista s-a luptat din răsputeri pentru mariajul ei, însă, din nefericire, a fost nevoită să depună actele de divorț.

„Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu’, a mărturisit artista acum ceva vreme.

Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații.

Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare, sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare, dar și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reusește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză”, povestea Alexandru Ciucu în 2011.