Răsturnare de situaţie. Alina Sorescu, primul mesaj din 2023: „Simt că am renăscut”

Alina Sorescu a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, unde a vorbit despre cum arată viața ei după divorț.

03 ian. 2023, 00:42

Alina Sorescu înflorește după divorțul de Alexandru Ciucu. Artista spune că simte că a renăscut și își face planuri mari pentru anul acesta.

Deși a fost o despărțire extrem de dureroasă, iar cei doi s-au războit în instanță pentru a câștiga domiciliul fetițelor, artista se arată încrezătoare în viitor și spune că simte că a renăscut.

„Cred că am început deja să arăt o nouă față a mea. Simt că am renăscut și în anul care vine voi trece direct la fapte. Simt că am mai multă încredere în mine, mă prețuiesc mai mult, sunt mai atentă la primele semnale pe care le simt în legătură cu orice. Am o intuiție foarte bine dezvoltată”, a declarat cântăreața, în emisiunea de la Kanal D.

Motivul pentru care Alina Sorescu este fericită după despărțirea de Alexandru Ciucu : ”Nu ai cum să nu fii cu zâmbetul pe buze când…”

Alina Sorescu a câștigat custodia fetițelor și instanța a decis ca domiciliul acestora să fie la artistă. „E foarte recent totul (n.r. divorțul) și iau lucrurile ușor. Am foarte multe lucruri la care să mă gândesc și îmi umplu fiecare zi – fetițele, activitatea mea artistică. Am o viață plină și sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le trăiesc și le-am consolidat în mulți ani de muncă”, a mai spus Alina în emisiunea lui Teo.

Alina Sorescu nu se aștepta să ajungă la divorț

„Nu mă gândeam că voi ajunge vreodată în situația asta, că mi se va întâmpla mie asta. Dar așa a fost să fie. Încercăm să învățăm din lecțiile pe care ni le dă Dumnezeu”, a mai zis artista.

Alina Sorescu, decizie surpriză. Cu cine îşi petrece Crăciunul: „Sper ca în 2023 lucrurile să se așeze, să se liniștească”
Alina Sorescu a anunțat, în primăvara lui 2022, printr-o postare pe rețelele de socializare, că mariajul lor a ajuns la final.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am tinut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță prezidențială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum.

Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Facebook.