Răsturnare de situaţie. Anamaria Prodan s-a fotografiat tandru alături de Flavius Nedelea, milionarul de care tocmai se desprăţise: „Suflete lipite, te iubesc!”

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au făcut anunțul despărțirii pe rețelele sociale. Cei doi foști iubiți au explicat că vor continua să rămână în relații foarte bune. Detalii cu privire la separare nu prea au oferit, însă afaceristul a mărturisit că nu au existat neînțelegeri între ei.

07 iun. 2023, 11:23
Răsturnare de situaţie. Anamaria Prodan s-a fotografiat tandru alături de Flavius Nedelea, milionarul de care tocmai se desprăţise: „Suflete lipite, te iubesc!”

„Luați exemplu de la noi”. Anamaria Prodan, un nou mesaj după despărțirea de Flavius Nedelea. Originar din Tulcea, Flavius Nedelea are afaceri imobiliare în Constanța și deține un hotel și un restaurant în București.

Deși părea o relație care nu duce lipsă de nimic, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au ales să se despartă, însă impresara anunță că cei doi au rămas în relații bune. Recent, agentul FIFA a postat o fotografie alături de fostul iubit și a avut un mesaj pentru toți urmăritorii săi.

„Noi doi vom sta la aceeași masă întotdeauna! Luați exemplu de la noi și rămâneți cu cei care au adus lumină în inimile voastre. Suflete lipite și prieteni pe viață. Te iubesc, ești cel mai bun„, a transmis Anamaria Prodan, pe Instagram.

Anamaria Prodan, întrebată direct: „Ți s-a întâmplat vreodată să te lovească vreun bărbat?”

În cadrul unui podcast realizat recent, Anamaria Prodan a primit și o întrebare mai incomodă. Impresara s-a repliat însă rapid și a oferit un răspuns clar prin care a dorit să își exprime punctul de vedere în ceea ce privește violența domestică.

Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri. Impresara își deschide un cazinou ca în Las Vegas: „Dacă ai creier, poți să faci orice gen de business”

„(n.r. dacă s-a întâmplat vreodată să fie lovită de vreun bărbat) Nu, doar atunci ce s-a întâmplat cu Laur, că ne-am împins, atât. Niciodată. Doamne ferește, nu. Mi-ar fi greu să și vorbesc despre așa ceva, un bărbat care dă într-o femeie e un nenorocit. Dacă poți, te bați cu unul ca tine”, a spus Anamaria Prodan, în podcastul „Fiță cu Adiță”

Flavius Nedelea și Anamaria Prodan au fost într-o relație și păreau mai fericiți ca niciodată. Totuși, în urmă cu aproximativ două săptămâni, cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu, precizând însă că vor rămâne prieteni foarte buni.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Flavius Nedelea a ținut să precizeze faptul că decizia de a se despărți a fost una de comun acord. Se pare că, după ce au discutat mai multe aspecte cu privire la relația lor, impresara și omul de afaceri și-au dat seama că este mai bine să rămână doar prieteni.
Pe cine a pus ochii Anamaria Prodan, după despărțirea de Flavius Nedelea. „Îl voi lua de bărbat în secunda doi!”

„Nu știu dacă mă regretă sau nu. Știu că am rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă, sinceră. Suntem foarte buni prieteni. Ruptura nu a venit dintr-un comportament deviant al unuia dintre noi.

Nu a existat înșelat sau certuri. Am căzut de comun acord că așa este mai bine. Am avut anumite motive personale amândoi, pe care le-am discutat și am considerat că este mai bine așa”, a spus Nedelea, la Antena Stars. „După cum ați văzut, și despărțirea a fost una amiabilă, frumoasă, fără certuri, normal și omenesc, așa cum ar trebuie să procedeze toată lumea. Din punctul meu de vedere, doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acum depinde de la om la om ce înseamnă o femeie puternică, dar este într-adevăr puternică. Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă”, a adăugat fostul iubit al Anamariei Prodan.

Carmen Harra ştie ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan după despărţirea de Flavius Nedelea. „A treia căsătorie!”

Carmen Harra ştie ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan după despărţirea de Flavius Nedelea. Impresara şi afaceristul şi-au spus „Adio!” după doar o lună de relaţie, dar norocul abia acum urmează să apară în viața Anamariei Prodan.

Celebra prezicătoare Carmen Harra susţine că Anamaria Prodan, care are deja două divorţuri la activ, va întâlni cât de curând și va fi ceva ce îi va marca viața definitiv.

„Este o mare învingătoare, un om extrem de puternic,  o femeia care se naște să aibă forță materială, are energia asta de cifra trei, care este cea mai benefică. Cifra trei sunt oamenii care renasc de o mie de ori din cenușă, este foarte greu să fie învinși, ei reușesc întotdeauna să se ridice la suprafață, din orice circumstanțe. Cifra trei înseamnă simbolul cel mai puternic al echilibrului și al familiei, d-aia are și trei copii”, a spus Carmen Harra, conform wowbiz.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. Ce discuţie a purtat cu Luca, fiul antrenorului

„La ea este evident că își va reface viața, că va fi din nou fericită. Este o femeie balansată, puternică, căreia nimic nu îi stă în cale. La ea există a treia căsătorie. Abia a treia este cea care este de durată și de bun augur”, a prezis Carmen Harra.