Răsturnare de situaţie. Ce a scris Andreea Antonescu pe Instagram la câteva ore după anunţul despărţirii de Victor Vrânceanu

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit la doar câteva luni după ce au devenit părinți de fetiță. Acum, artista a șocat pe toată lumea cu mesajul transmis pe contul de socializare. Ea a confirmat despărțirea, fără a da prea multe detalii despre motive.

12 mart. 2023, 11:08

Andreea Antonescu a șters de pe contul său de Instagram fotografiile cu fostul iubit. „It’s just me, myself and I„, a scris ea pe Instagram, după anunţul separării de tatăl copilului.

Potivit declrațiilor făcute de vedetă, ea și fostul iubit s-au cunoscut în perioada pandemiei, atunci când ea a fost invitată la emisiunea moderată de cel care acum îi e partener.

„Victor m-a contactat în perioada pandemiei pentru a participa, ca invitată, la emisia pe care el o modera. Nu m-am uitat o secundă să văd dacă are sau nu verighetă, pentru că eram departe de a mă gândi la o relație mai mult decât amicală! După cum era de așteptat, el a făcut primul pas… Eu sunt mai de modă veche din acest punct de vedere!”, a declarat atunci Andreea Antonescu.

Despărţire-bombă în showbizul românesc! Andreea Antonescu şi Victor Vrânceanu şi-au spus adio la nici trei luni de când au devenit părinţi


Andreea Antonescu a născut în decembrie 2022. Ea a plecat în America Express alături de Andreea Bălan, când încă nu știa despre sarcină.

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei. Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta acest subiect”, a scris Andreea Antonescu pe contul său de Instagram.

Invitată la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, Andreea Antonescu a mărturisit că a stat cu inima strânsă până când și-a văzut fetița în ecografii. A ales deja și numele pentru fetița ei, însă nu vrea să le spună public încă.

Andreea Antonescu pregătește botezul fiicei sale. Ce dezvăluiri face despre relația cu iubitul ei: „Eu sunt mai de modă veche”
„Am avut emoții foarte mari până am văzut fetița. Am făcut toate analizele de pe fața pământului și în fiecare zi de la Dumnezeu îi mulțumesc pentru această minune de fetiță. Nu am arătat-o. E o superbitate. Nu e nici numele public, sunt două prenume și unul dintre ele o reprezintă 100%. Fetița este minunată” a declarat Andreea Antonescu la Xtra Night Show.