Răsturnare de situație în cazul averii avocatei Paula Iacob. Cine este moştenitorul secret care a revendicat cele 10 milioane de euro

A apărut o rudă îndepărtată care ar putea moșteni averea de 10 milioane de euro. In schimb, apropiaţii avocatei cer Ministerului de Finanțe sa preia bunurile până la stabilirea moștenitorilor. Lucru acesta l-a infuriat pe barbatul care a trait 20 de ani impreuna cu fiica avocatei Paula Iacob.

06 dec. 2022, 09:34
Răsturnare de situație în cazul averii avocatei Paula Iacob. Cine este moştenitorul secret care a revendicat cele 10 milioane de euro

Averea celebrei avocate Paula Iacob este extrem de disputată zilele acesta. A apărut o rudă îndepărtată a avocatei Paula Iacob care până acum nu a făcut demersuri pentru a intra în posesia moştenirii. Este vorba despre o nepoată prin alianţă, mai exact fiica unui verişor al soţului Paulei Iacob. Însă există o problemă legislativă aici. Undeva în anii ’90 Paula Iacob şi soţul ei au divorţat, dar au continuat să locuiască împreună în aceeaşi casă. Însă, din punct de vedere legal toata averea îi aparţinea avocatei.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Dezvăluiri în premieră despre averea celebrei avocate Paula Iacob. Concubinul fiicei rupe tăcerea: „Nu se știe dacă voi obține sau nu ceva”

În acest context, apropiații Paulei Iacob au trimis sesizări către Ministerul de Finanțe, poliție și baroul notarilor prin care au cerut ca toate bunurile să fie securizate. Lucru care l-a suparat pe ginerele avocatei.

„Am cerut, au cerut avocatii din federatie către Politie sa aiba in atenie aceste imobile in care a locuit Paula Iacob pentru ca anumiti indivizi sa nu intre in imobile sa le fure bunurile. Am facut demersuri către Ministerul de Finanţe sa nu cumva sa apara stiu eu samsari sa intocmeasca acte false sa vanda aceste imobile. Federaţia îşi doreste, daca nu exista mostenitori, ca acest imob sa devina casa memorială”, a spus Marius Marinescu la România TV.

Citeşte şi: Misterul seifului din casa celebrei avocate Paula Iacob. La cine ar putea ajunge averea de 10 milioane de euro după moartea fiicei sale

 

Ginerele avocatei Paula Iacob: Nu există niciun seif, sunt fantezii erotice

„Am auzit ca domnul fost senator Marius Marinescu ştie tot, că a pierdut cheie, că a vrut să-l spargă. Astea sunt fantezii erotice în capul lui. Că de o mie de ori a stat la asă la noi, l-am respectat, l-am omenit şi acum vine cu remarci din astea: ce fac căteii. Am plătit toate dările. A venit cu o teorie: sa nu mai intre nimeni in casa! Dar cine eşti tu fraiere!”, spune concubinul Ruxandrei Iacob, fiica avocatei Paula Iacob.