Răsturnare de situaţie în cazul bărbatului ucis de soţie şi amantul acesteia. Suspectul va fi eliberat

Răsturnare de situaţie în cazul crimei pasionale din Gorj, în care un bărbat ar fi fost ucis de soţia sa şi amantul acesteia, cu 20 de ani mai tânăr. La o săptămână de la arestarea presupusului agresor, anchetatorii cred că amantul nu a fost implicat şi că totul a fost pus la cale de soţia victimei.

14 dec. 2014, 08:24
Răsturnare de situaţie în cazul bărbatului ucis de soţie şi amantul acesteia. Suspectul va fi eliberat

Femeia de 60 de ani le-a spus anchetatorilor în urmă cu o săptămână că soţul a prins-o în timpul unei partide de amor cu amantul. Deşi suspectul de 45 de ani nu şi-a recunoscut fapta, a doua zi, acesta a ajuns după gratii, potrivit România TV. El va fi eliberat acum, după ce soţia suspectului a adus probe care să susţină nevinovăţia acestuia.

Familia vrea să le prezinte anchetatorilor şi desfăşurătorul convorbirilor telefonice purtate de suspect pe telefonul fix cu mai multe persoane, pentru a demonstra că nu a ieşit din casă în momentul crimei. „A fost acasă, cu mine în pat, la televizor”, a declarat soţia arestatului.

Supărarea cea mai mare a nevestei este că cea care l-a făcut criminal pe bărbatul ei se află, în acest moment, în libertate.

Bărbatul a contestat decizia, iar judecătorii de la Tribunalul Gorj au revocat măsura arestării. Dacă nu vor fi aduse alte probe, bărbatul va fi eliberat, iar poliţiştii vor relua cercetările.

CITEŞTE ŞI: Un criminal în serie A ŞOCAT MAPAMONDUL: La 17 ani am omorât prima femeie. Vezi câte crime a făcut până la 26