Răsturnare de situaţie în cazul tinerei care a sărit de la etajul 6 al unui hotel de frică să nu fie violată FOTO

Tânăra Ekaterina Steţiuk, fotomodel, s-a aruncat de la fereastra unui hotel din Dubai pentru a nu fi violată de un întreprinzător din SUA. Cel acuzat are o variantă diferită care, culmea, a fost crezută de poliţie, ţinând cont de supremaţia bărbatului din lumea arabă. 

21 mart. 2018, 11:39
Răsturnare de situaţie în cazul tinerei care a sărit de la etajul 6 al unui hotel de frică să nu fie violată FOTO

Acuzaţiile fetei care a suferit răni grave aruncându-se de la etajul 6 au fost contrazise de bărbat care a afirmat că el a fost cel agresat. 

Citeşte şi Cu ce se ocupă, de fapt, Ramona Gabor, în Dubai. Abia acum S-A AFLAT ADEVĂRUL

„Agresiunea s-a petrecut la începutul lui martie. Un bărbat, un străin, mi-a atacat fiica, luând-o de cap şi punându-i cuţitul la gât. Ea a încercat să se salveze aruncându-se de la etajul 6. Spre norocul ei n-a murit, dar s-a ales cu răni foarte grave, iar acum nu poate merge. Nu înţeleg cum e posibil ca un bărbat agresat să aducă în stare o fată să se arunce de la etaj?”, a spus mama fetei.

Potrivit altor voci, Ekaterina Steţiuk ar fi mult mai mult decât un model obişnuit şi s-ar afla în oraşul din Emiratele Arabe pentru a practica meseria de escortă. Acum, tânăra de 22 de ani, va trebui să se supună la numeroase intervenţii chirurgicale, dar medicii speră ca va putea merge din nou.

Alte persoane afirmă că ar fi fost logic ca poliţia din Dubai să-l aresteze pe bărbat. „Cum te poţi gândi că o fată la 20 de ani se aruncă de la etajul 6 fără niciun motiv. Fiindcă în orice ţară civilizată din lume în aceste situaţii, bărbatul ar fi fost aruncat imediat în puşcărie, fiindcă femeia în astfel de situaţii este victimă în 99% din cazuri. Dar…având în vedere optica arabilor privind supremaţia bărbatului, cu atât mai mult cu cât e american, nu trebuie să ne mirăm”, notează Huffingtonpost.